Jump to content

r3N - Problema joc (San Andreas Multiplayer)

r3N
 Share

Recommended Posts

Nume: r3N

Ce problema ai?: Revin din nou cu alta problema, tot la samp, de data asta, nu e nici un crash, ma conectez pe server, imi bag parola, se incarca mapa iar dupa ma scoate de pe joc, nu crash, direct ma scoate de pe joc si nu mai pot sa intru, doar daca iar ma conectez.

De cat timp aveti problema respectiva?: De astazi.

Screenshot: Nu e nevoie.
Alte precizari: Ce e de facut si ce problema am mai exact, ca nu prea le am cu astea, banuiesc ca e ceva de la placa video.

Edited by Shaarawy aka reN

Nu e crash deoarece e Error reporting.
Este posibil ca tu in calculator sa nu ai un fisier / dll sau ceva care face ca jocul tau sa ti se inchida.
Reinstaleaza jocul si directx / reinstaleaza driverul placii video / audio // scaneaza pc cu un registry cleaner sau un fix tool si cu un antivirus.

O eroare de tip "Taskkill" din partea jocului, n-am mai patit asa ceva, dar iti pot recomanda cateva "trucuri" sa scapi de ele.

Precizeaza si ce placa video si procesor ai, sa iti pot da mai multe informatii, pentru inceput:

1.Reinstaleaza DirectX/Jocul/Driverele placii video(daca ai NVIDIA iti recomand Nvidia Geforce Experience ; Pt. AMD iti recomand Amd Gaming Evolved App)

2.Daca eroarea persista, verifica sursa jocului( de unde l-ai downloadat).

Daca nimic nu te ajuta, imi pare rau.

Daca ai jocul modat si iti merge pe single-player atunci cateva moduri nu indeplinesc cerintele SAMP-ului de acea iti recomand sa ti-le scoti sau eventual sa dezistalenzi tot Gta-ul si sa il reinstalezi mult succes

Topic closed au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea topicului + neinteres din partea creatorului acestui topic !

:topic_closed:

Edited by Rappa S4F

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.