Jump to content

[Problema / Nelămurire / Ajutor] Driver video

ALex Beleaua69 ZEW

Recommended Posts

Intrebarea / Nelamurirea / Ajutor:Deci, am un laptop mai slab cu o placa video mai slaba, o sa il schimb cat de curand, dar il mai folosesc pe asta o luna-doua, are placa video integrata intel, in driver am sa aleg scaling-ul si vreau sa il dau pe Scale full screen si nu merge, el ramane pe Maintain Aspect Ratio, deci il dau pe Scale full screen, dau apply, si dupa ok si am iesit din driver, cand intru iar in driver imi arata ca am tot Mainttain Aspect Ratio..PS:Am windows 10, pe 7 nu mi se intampla asa ceva deoarece aveam driverul deja instalat de windows, pe 10 l-am salvat intr-o partitie in care nu o formatez cand reisntalez windows-ul..

Screenshot ( in caz ca este necesar):Va las doua poze, una dupa ce dau apply si una dupa ce am dat ok si am intrat iar in driver. http://imgur.com/a/sBOdkin imgur is puse invers, ultima ii prima in care am dat apply si prima e a doua in care am dat ok si am intrat iar in driver.

Alte precizari:Va rog sa nu vina nimeni sa imi zic sa revin la windows 7 deoarece nu am sa ma intorc, consider ca windows 10 e mai bun in toate punctele de vedere.Bafta !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.