Rock Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Numele jocului : Hitman 3: Contracts Consola utilizata : PC Data lansării: 20-Apr-2004 PC recomandat: CPU 1.6 Ghz, 256 Mb Ram, 3D video card with 64 Mb Download: Hitman 3: Contracts Informatii utile: Cand te uiti in oglinda ce vezi? Ce ai fost, ce esti sau ce visezi sa fi? Cei care au fost traiesc din amintiri, cei care sunt traiesc clipa, iar cei care vor fi traiesc ori dulce amagire ori cruda realitate. Esti ranit, esti obosit, esti fugarit si haituit. Asa e oare sau iti joaca viata una din festele ei? Te intrebi cum e posibil cand tu, tu mai presus de oricine, stii ca echilibrul pe care esti platit sa il strici este pazit de mana nevazuta a sortii. Ai incercat sa intelegi, insa prea putin iti e dat sa afli. Ai incercat sa te ascunzi, insa adevarul nu fuge de tine asa cum ai fugit tu de el. Acum vrei sa iesi la lumina? Nu ti-a mai ramas decat o singura cale. Esti inconjurat. In ce sau in cine te mai deghizezi? Toata viata ta a fost o minciuna. Ce ironie sa fi coplesit tocmai acum, cand esti cel mai vulnerabil. Da, asa e cel mai bine. Un glont pentru fiecare. Pentru fiecare secunda pe care o mai ai de trait. Acesta este Hitman: Contracts. O retraire a celor mai importante momente din viata unui asasin platit. Pe parcursul celor 12 misiuni o sa recunoasteti cateva locatii, insa de aceasta data posibilitatile existente sunt cu mult mai variate. Exista, bineinteles, aproape intotdeauna, ocazia de a te inarma pana in dinti si a spulbera tot ceea ce iti iese in cale. Cealalta extrema, iti ofera, dimpotriva, sansa de a trece neobservat si de a duce misiunea la indeplinire folosindu-te doar de un singur glont. Cum insa eu sunt adeptul caii de mijloc, prefer sa merg nestigherit pana intr-un punct pe care il consider sigur, pentru ca apoi, sa-i omor pe toti intr-un mod cat mai silentios cu putinta. Modalitatea de abordare a unei misiuni are la baza cativa factori. Primele lucruri pe care trebuie neaparat sa le studiati sunt, bineinteles, obiectivele si harta. Trebuie sa stiti exact cine este tinta si unde se afla ea. In functie de aceste lucruri, dar si de sfaturile pe care vi le ofera jocul pe parcursul misiunii (un exemplu ar fi ca tinta se pregateste sa comande whisky), trebuie sa va calculati cea mai sigura cale spre succes. Fiecare modalitate de actiune are avatajele si dezavantajele ei. Va dati seama ca o serie de impuscaturi vor alerta garzile din imprejurimi, si asta datorita zgomotului. Din fericire insa, exista nivele unde urla muzica in asa hal, incat nu trebuie sa va fie frica sa actionati in asemenea mod, doar ca nici un inamic nu trebuie sa scape cu viata. In caz contrar, acestia tind sa plece de la locul incidentului pentru a-i anunta si pe ceilalti. Totusi, in functie de armamentul din dotare, si o asemenea patanie va poate fi de folos. Imaginati-va ca pe o usa intra un singur om odata. In cazul in care dispuneti de o arma cu o putere de foc decenta (AK74 sau MP9) puteti sa-i executati in cap unul dupa altul. Ceva mai inteligente sunt echipele SWAT ai caror membri nu fug unii in spatele altora, ci tind sa se imprastie, tocmai pentru a evita sa fie masacrati in masa. La polul opus, se afla garzile din hotelul din Budapesta, de exemplu, care se vor lasa macelarite fara nici cea mai vaga urma de reactie. In legatura cu posibilitatile de a te deghiza trebui facute, de asemenea, cateva precizari. Daca omorati o garda si ii luati hainele, aveti grija sa ii luati si arma. O garda cu o arma diferita fata de cea a majoritatii trezeste suspiciuni in cei din jurul ei. Exista insa si alte cai, si anume acelea de a impersona un bucatar, un chelner, un majordom, un biker, un politist, un membru al unei echipe SWAT (caz in care uniforma iti ofera si protectie) si lista mai poate continua. Pentru a fi sigur de succes trebuie, asa cum am mai spus, sa arati identic cu cei de acelasi fel din jurul tau si la fel de important este faptul ca nu trebuie sa fi gasit in zone in care, in mod normal, nu ai avea ce cauta. In cazul in care devii suspicios sau adevaratele tale intentii sunt descoperite nu ai decat doua posibilitati: ori fugi si te ascunzi undeva, ori iti schimbi hainele din nou. Nu stiu daca e bine sau rau sa va dau un mic detaliu in legatura cu ultima misiune, insa nu ma pot abtine. Avem in fata ceea ce pare o reconstructie a confruntarii finale din filmul Leon cu Jean Reno. Hitman este asaltat de SWAT in apartamentul in care se gaseste si nu numai ca trebuie sa elimine valurile de echipe ce se avanta asupra lui, ci trebuie sa iasa din cladire si sa omoare un anumit comisar. Finalul lasa loc pentru o continuare si de aceasta data, insa putem deduce din dialog ca urmatoarea parte va fi si ultima. O dorinta as avea si nu cred ca sunt singurul. Poate ca, pana la urma, producatorii se vor indupleca si mi-o vor indeplini. As vrea sa o cunosc pe Diana in urmatorul joc, as vrea sa aflu cine este si cum arata. Vocea ei este cel putin superba. Imagini: Prezentare Imagini din joc: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozy Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Este destul de vechi..Dar imi place, mai ales grafica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleex Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Nu e cine stie ce grafica..rezonabila ..cat de cat..in rest jocu' are niste misiuni grozave pentru un 'asasin paid' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAnC3Zu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 am terminat toate hitman-urile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Primele imagini sunt din Hitman : Blood Money, doar ultima e din Contracts [Jocul precedent din serie] . Fii mai atent data viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr1anu Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 L-am adorat..stiu ce level 3 sau 4 era in Romania:)ce mai radeam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts