Jump to content

Caddy Problema restart + ecran albastru

Share

Recommended Posts

, prima etapa care trebuie sa o urmezi, este sa cureti putin couler-ul, eventual sa verifici pasta termoconductoare daca nu este pe terminare(daca da, inlocuieste-o), dupa verifica atat in placa de baza cat si in hard daca mufele sunt fixate bine. Daca problema persista, dupa ce ai facut ce ti-am indicat, reinstaleaza si Windows-ul, cum a zis colegul Cristyan.

Edited by MrRadu

Nu trebuie dus la nici un service, pur si simplu du-te si desfa-l scote-i rami apoi curata cu o guma de sters putin PINI de la rami(Partea acea care intra in PC), apoi daca tot iti mai face asa du-te la vulcanizare si roaga pe nenea de acolo sa iti curete putin PC de praf, dar ai grija sa nu ii dai tare deoarece poate afecta niste elementi, este recomandat din 6 in 6 luni sa faci treaba asta.. (Daca ti-a placut nu ezita +1)

Incearca sa reinstalezi driverele daca reusesti sa il deschizi. Eu am avut o problema de genul. Deschideam PC-ul, si imi statea ecranul negru. Am asteptat 5 zile sa se deschida, si de atunci nu lam mai inchis, lam lasat pe sleep :)

, Te auzi? Ia imagineaza-ti, mergi cu o unitate in sacosa la vulcanizare "Nenea, da-mi si mie cu pompa putin pls ca nu se aprinde". Poti face acelasi lucru si cu un aspirator de masina. Oricum, astept un PM daca inca mai ai probleme. T/C pentru a evita posturile aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.