Jump to content

Ajutor

Winterfell

Recommended Posts

Model pentru întrebări:Se blocheaza

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Cand intru pe samp cand scrie Joining the game.. imi ramane asa,nu se mai intampla nimic.

Ce pot sa fac??

Model pentru întrebări:Se blocheaza

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:

Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Cand intru pe samp cand scrie Joining the game.. imi ramane asa,nu se mai intampla nimic.

Ce pot sa fac??

Descarcă versiunea Hoodlum a jocului, daca nu o ai. Sau fa un update la driverul placii video/schimba crack-ul jocului.

@, Reinstaleaza jocul ca sa le scoti pe toate. Dezinstaleaza jocul, dai restart la PC, stergi folderul Gta San Andreas si Gta San Andreas User Files si abia atunci instalezi jocul.

Am facut exact cum ai spus si... tot nu merge. Ce pot sa ii mai fac?

@, Ma refeream la o poza cu problema care ti-o da in joc, ia instaleaza jocul in alta partitie sau ruleaza SAMP cu drepturi de Administrator. Click dreapta pe SAMP->> Run as Administrator, daca nu merge instaleaza jocul in alta partitie.

@, Ma refeream la o poza cu problema care ti-o da in joc, ia instaleaza jocul in alta partitie sau ruleaza SAMP cu drepturi de Administrator. Click dreapta pe SAMP->> Run as Administrator, daca nu merge instaleaza jocul in alta partitie.

Gata imi merge, multumesc mult pentru ajutor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.