Jump to content

Bug - Paintball

ArreS

Recommended Posts

Nick-ul tau: AnnDionis

Server: RPG 1
Descrierea bugului: Daca intri singur in paintball, la finalul meciului cand iesi nu mai poti intra in biz-uri.
Screenshot(s): Se poate testa.

@@Anndi, nu este bug, am testat. Aveai tu desync cel mai probabil. Erau foarte bune poze pentru a vedea, dar din moment ce eu am testat și nu am această problemă nu este bug. O zi bună!

Este bug nab-ul [ slabule 3/3 iti dau in fiecare dimineata =]]] ]

Am patit-o de multe ori. Eventula daca nu intra 2 playeri sa te scoate din paintball trebuie neaparat acest update.

E doar o desincronizare fratilor, asta inesamna desync, nu are cum sa iti scoata serverul accesul in bizz-uri, asta inseamna desync, ma rog, eu n-am patit, am incercat de mai multe ori, verificati-va si calculatoarele si conexiunea la net, un low-frame de sub 25 poate sa va aduca un fain desync sau un internet slab, la fel.

@@Madness, cel care face posturi pentru +1 ești tu. Ai devenit disperat să postezi în secțiunea Bug Reports și te crezi mare deștept dar nu ești.

Este un bug 100%. Dacă toată lumea spune cã acest lucru este existent și că li s-au întâmplat, inclusiv mie tu ne contrazici pe toți.

Oamenii și-au dat cu părerea în speranța de a ajuta și a grăbi procesul de rezolvare. Ia nu te mai bãga tu aiurea și vezi-ți de treaba ta.

@@Botys Ghytza Salut, tu spui de Madness că este disperat de posturi si +1 dar văd că tu nu te uiţi la tine, cel care are Helper pe RPG3 şi răspune la toate topic-urile posibile din secţiune Bug Reports şi pe RPG1, 2, 3 şi în curând şi pe 4. Fără supărare dar eu cred că tu este cel care este disperat dupa posturi, nu el. Şi dacă stau să mă gândesc, KillerFish este scripterul şi rezolvă şi ştie să rezolve bug-ul, nu tu.

dar cu rezolvari nu veniti?
Ce rezolvari vrei? Tine de server,iar eu nu stiu sa avem acces la GM sa modificam,si plus de asta,cred ca nici 1% din cei care joaca pe bzone nu se pricep sa scripteze,taci mai bine si nu te mai da mare destept la Bug Reports.

Ce rezolvari vrei? Tine de server,iar eu nu stiu sa avem acces la GM sa modificam,si plus de asta,cred ca nici 1% din cei care joaca pe bzone nu se pricep sa scripteze,taci mai bine si nu te mai da mare destept la Bug Reports.

K, nu dau in mintea voastra ca m-as chinuii prea mult, dar zic ceva: Nu m-am dat destept / am incercat sa evit certurile / am incercat sa va ajut, nu apreciati doar criticati, bafta.

*Legat de ce rezolvari vreau: Baga o parere nu scrie: Si eu am patit, ca si mie mi-e usor sa scriu "Am patit" si sa fac +1, pwp.

Crec' se lasa cu sanctiuni,dar defapt nu asta e problema mea.Sper ca bugurile sa se raporteze pe Website in curand,ca sa nu se mai bage orice hunter.

Pentru amatorii de +1 ce posteaza cu urmatorul motiv "Incerc sa va ajut" ,fara sa spuna o rezolvare clara,ar fi bine sa va ganditi de doua ori inainte sa postati.

@@Anndi, nu este bug, am testat. Aveai tu desync cel mai probabil. Erau foarte bune poze pentru a vedea, dar din moment ce eu am testat și nu am această problemă nu este bug. O zi bună!

@@Madness, cel care face posturi pentru +1 ești tu. Ai devenit disperat să postezi în secțiunea Bug Reports și te crezi mare deștept dar nu ești.

Este un bug 100%. Dacă toată lumea spune cã acest lucru este existent și că li s-au întâmplat, inclusiv mie tu ne contrazici pe toți.

Oamenii și-au dat cu părerea în speranța de a ajuta și a grăbi procesul de rezolvare. Ia nu te mai bãga tu aiurea și vezi-ți de treaba ta.

Nu am nimic cu tine, insa imi place cum te contrazici :))))).

Bine ca patiti toti ma, dar cu rezolvari nu veniti?

Am zis solutia, temporara cel putin, mai sus, dar cine sa citeasca? Vezi in videoul de mai jos cum se rezolva problema in afara de relog.

In orice caz, dovada bugului pentru sceptici:

LE: Bugul apare cand nu mori deloc in runda de paintball. Pot fi si mai multi jucatori, dar atata timp cat tu nu ai murit deloc, dupa ce iesi din paintball nu mai poti intra in niicun biz / nicio casa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.