Jump to content

Micsorare numar RP pentru /accept lawyer

PurpleKush

79 members have voted

1. 1. Doriti micsorarea rp-urilor pentru /accept de la 15 la cel putin 10 puncte de RP?

• da
      75
    • nu
      4

Recommended Posts

Buna ziua B-Zone, am deschis acest topic in speranta ca cei de la conducere si bineinteles cu ajutorul vostru, la urmatorul update sa ia in considerare si acest aspect!

Lawyer (Job): Stau si ma uit pe /lawyers in fiecare zi si vad putini avocati si acestia fara mandate (pe langa faptul ca am spam pe /sms zilnic de la avocati). De ce? Pai sa va explic, un player PD/FBI/NG rank 3+ (bineinteles) trebuie sa stea pe /sleep zi si noapte pentru a acumula acele 15 RP (puncte de respect, care le primim la fiecare payday fie ca suntem in game sau pe /sleep) Sa nu mai spun ca aproape 70% din cei din departamente au avocatii lor fideli la care dau /accept. Sunt playeri care stau si cate 2/3 luni de la skill 1 la 2.

/Acceptpoints: Daca am putea vinde un mandat (/accept lawyer) o data la 10 RP acumulate, avocati ar fii mai multi, skill-ul va creste putin mai repede si toata lumea fericita.

Nota: Am facut acest topic aici ca nu am avut unde. Bafta la toti!

Asta si e farmecul jobului, ca nu e chiar asa usor cum pare. Daca ai ceva reputatie, gasesti usor vanzatori fideli, din asta reducem ca jobul nu e pentru cei noi si nu e pentru $$.

Mi se pare o idee buna, deoarece multi playeri ne suna si trebuie sa le zicem ca nu avem, pentru ca se fac greu in 15 paydayuri.

O idee foarte buna zic, ne chinuim mult pentru acele mandate. Sincer, aveam perioade cand ma sunau cate 7-8 oameni pe zi sa ma intrebe daca am. Fain e ca aia care stau pe /sleep primesc acelasi nume de puncte cu cei care joaca si nu stau deloc pe /sleep. O alternativa ar fi sa ramana 15 insa pe ora jucata sa primesti 2 accept points si pe /sleep sa primesti doar unul. Asa mi se pare corect.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.