Jump to content

[Winner Bebell][B-Zone Battle] Wesley vs Bebell

Wesley
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Wesley

Numele celui provocat : Bebell

Tema luptei : FREE!

Dimensiuni : FREE!

Deadline time posting : 24h

mda accept cu toate ca nu am timp

EDIT: ai citit regulamentul??? ai vazut si tu cum se face o provocare??? nici nu ai asteptat sa postez eu si deja ai puso trb sa astepti dupa cristal dadea closed si ii trimiteai lui lucrarea. in fine daca tot ai puso o pun, daca se mai repeta odata chestia asta cer warn.

74200873881746801262.png

ON; vreau psd rpd

Edited by Bebell

ma tu iti bati joc de mn?? trim imediat psd ca aia nu e facuta de tine se vede clar o diferenta la text, ai facut ss si ai dat mai jos la layere. pana la ora 12 vreau sa am psd.

ma tu iti bati joc de mn?? trim imediat psd ca aia nu e facuta de tine se vede clar o diferenta la text, ai facut ss si ai dat mai jos la layere. pana la ora 12 vreau sa am psd.

.psd e furat, adica e luat de pe net. In orice .psd luat de pe net layerele au alt nume pentru ca cel care a facut lucrarea incearca sa va explice nu sa-l furati voi! WARN HIM!

.psd e furat, adica e luat de pe net. In orice .psd luat de pe net layerele au alt nume pentru ca cel care a facut lucrarea incearca sa va explice nu sa-l furati voi! WARN HIM!

Deci rip e clar , dar dece nu ii dati suspend ? Daca il puneti pe bara 3-4 zile sa vedeti cum invata de frica , asa cu un warn nu pierde mare lucru.

ok vreau sa imi confirme cristal asta daca nu te paste suspend, ala nu epsd tau si nu am zis doar eu asta . gata cu off topicu ast sa vb cu cristal

Scuze ca ma bag, chiar nu o fac pentru +1. Wesley, de cand iti redenumesti layerele in Franceza ( :O )???!! (source de lumiere, effets, effets copie, etc) /:)

.psd e luat de pe net clar, tu nu faci lucrari din astea, nici eu nu cred ca fac asa ceva :| Cel putin nu de unul singur, poate dupa un tutorial. Tu te.ai jucat prea mult cu noi baiete, cRiStaL, sanctioneaza.l grav. Nu are ce cauta aici. Isi bate joc de noi cum vrea cu .psd.uri de pe net? (WTF?! :|). El crede ca B-Zone e o joaca. Ne.a dus de nas prea mult. Astea nu's creatii de newbie (asa cum se prezinta el). In plus face off-topic cu carul si double post :| Damn :|

Inca odata, scuze ca ma bag, mi.am spus doar opinia, nu vad unde as putea sa o fac in alta parte. Multumesc pentru intelegere. Rusine Wesley!

Edited by SmitHson

Deci rip e clar , dar dece nu ii dati suspend ? Daca il puneti pe bara 3-4 zile sa vedeti cum invata de frica , asa cu un warn nu pierde mare lucru.

Nu ma pot abtine sa nu postez.

Nu se invata minte, are 30% warn deja ... si de fiecare data se crede victima imprejurarilor ... so.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.