Azrael Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Abia aștept să se deschidă. Am o singură întrebare, pretul caselor si al bizurilor va fi pretul cu care il vindem la stat? Adică o casa de lei 8 e 800$ ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinizz Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 o sa ma apuc si eu de el , poate o sa am sansa la helper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiKOV Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Astept marea deschidere! I'm waiting for the big opening! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Hmmm,vad ca toti suntem nerabdatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 @, Casele VW/Richman nu, nu vor fi la liber. @, Casele pana in level 15 si level 15 inculsiv. De ex, e casa de level 3, si ai levelul necesar, atunci e a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTY666Silent Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Abia astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Dar stiti ca majoritatea o sa intre doar pentru functii si daca nu primesc nimic, nu o sa mai intre Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Acuma mai spuneti ca se inchide B-zone Romania ? Dinpotriva vine in forta cu un nou proiect, deschiderea celui de-al 4-lea server RPG, astept cu nerabdare, felicitari! RPG4 #power Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentVulpe Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 De-a bea astept sa se deschida acest server...deoarece doresc sa vad cum se descurca b-zone cu un nou serer minunat dar nu numai si pentru faptul ca Kelton si Bobo sunt niste oameni extraordinari, pentru tot ce au realizat cei doi.....Eu unu va multumesc ca ati facut B-Zone, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ce copil fara viitor. BANATIL FRATILOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Cristian Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Abeam astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZenoDEMENT Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Sunt surprins ca apare si RPG 4, dar inca RPG 3 nu este 950+/1000 in fiecare seara sau 1000/1000. Cum s-a intamplat acum 1 an si ceva in urma la deschiderea serverului RPG 3, a fost full doar prima saptamana si dupa fiecare s-a intors la contul lui de pe 1 sau pe 2 astfel playerii scazand drastic. Asa o sa fie si pe RPG 4, pot sa bag mana in foc ca mai mult de 250+ maxim 300 nu o sa fie pe el la cateva saptamani dupa deschidere. Iar multi copii cred ca functia de admin sau helper este vreo joaca de copil sau cea de leader . Acestea sunt niste responsabilitati, vai domne am helper, admin sau leader sunt smecher. Dar ma rog =] astept deschiderea serverului RPG 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 @Zenod Ai dreptate. Cum am mai zis si mai sus, majoritatea o sa stea doar sa vada daca primesc vre-o functie daca nu, pa, se intorc la conturile precedente de pe 1/2/3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humex Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nu mai am rabdare. Abia astept. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faNtaS2k16 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Multi o sa se apuce de RPG 4 pentru o functie, sau pentru locuri in factiuni, sa speram sa fie 1000/1000 tot timpu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORENTiNO Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Era mai bine level 10 la mafii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoCo CoMo Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 RPG 4 is the best chance for player who can't contribute in other RPG B-Zone server Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNeN99 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 vin si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonN Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) Salut, buna idee cu deschiderea unui server nou , dar ce vreau sa precizez si ce mi se pare total absurd... De ce Doamne sa se ia in considerare conturile de pe celalalte servere ? Explica-mi si mie daca ai bine voiinta asta. E server nou ,server 4 , ce legatura au cei de pe 1,2,3 cu ce se intampla pe celalalt server ?Eu nu ma joc 1,2,sau 3, si probabil sunt cateva persoane ca mine, inseamna ca noi nu putem avea un viitor pe server , si ma refer la faptul ca nu putem deveni lideri pentru ca nu avem alt cont pe 1,2,3 ? E aiurea Bobo sau cum te cheama ... Cuvantul NOU , server NOU , atrage playeri NOI , sau ne invartim toti playerii pe toate serverele ? Cum crezi ca se va popula serverul daca vor venii cei de pe 1,2,3 cu conturi GROSOLANE, DONATORI , Sau mai stiu eu ce vip-uri, si o sa ne ia totul ce ne e scris noua , cei NOI Edited January 16, 2016 by LeonN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Sunt surprins ca apare si RPG 4, dar inca RPG 3 nu este 950+/1000 in fiecare seara sau 1000/1000. Cum s-a intamplat acum 1 an si ceva in urma la deschiderea serverului RPG 3, a fost full doar prima saptamana si dupa fiecare s-a intors la contul lui de pe 1 sau pe 2 astfel playerii scazand drastic. Asa o sa fie si pe RPG 4, pot sa bag mana in foc ca mai mult de 250+ maxim 300 nu o sa fie pe el la cateva saptamani dupa deschidere. Iar multi copii cred ca functia de admin sau helper este vreo joaca de copil sau cea de leader . Acestea sunt niste responsabilitati, vai domne am helper, admin sau leader sunt smecher. Dar ma rog =] astept deschiderea serverului RPG 4 Tu chiar crezi ca se deschide rpg4 pentru ca sunt "pline" celelalte 3? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG BEERKiNG Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 162 Topic in Admin Application Ahahahha in the First Day Of the Opening :') Link to comment Share on other sites More sharing options...
House1N Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Abea astept ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E U S E B I U Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Abea astept. Sa fie lag la DMV:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB DenysGH Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Felicitari B-Zone , comunitatea a crescut asa mare pentru ca este formata din oameni capabili! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Adrian.ZEW Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Frumos. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts