Jump to content

Bug raport de activitate

Dwight RPG2

Recommended Posts

@, nu este bug. Tu ai făcut parte din SFPD din 30.11.2015 până în 06.01.2016. Din LV Taxi din 07.01.2016 - prezent.

Săptămâna 04.01.2016 - 10.01.2016 te-a prins în ambele facțiuni. Aici este vorba de puțină logică.

Punctele pe care tu le-ai făcut până pe 06.01.2016 din intervalul 04.01.2016 - 10.01.2016 ți s-au contorizat acolo iar restul în LV Taxi.

Nu înțeleg care este problema. Tu în săptămâna 04.01.2016 - 10.01.2016 ai avut 29 puncte. (23 în LV Taxi și 6 în SFPD).

Să ai o zi frumoasă și sper că ai înțeles.

Ne poți arăta vreo dovadă că ai avut atâtea puncte valide la LV Taxi pe săptămâna 4-10.01.2016?

Salut, nu, dar eu așa știu am avut 70, aia e iau fw, dar problema e ca se poate sa se întâmple și la altcineva.

@, este ilogic ceea ce zici tu. Cum poți să minți pe față? Website-ul a calculat bine acele puncte.

Punctele se contorizează pentru activitatea ta pe server, nu pentru cerșit pe la Website Bugs. Să știi și tu asta.

Ce scrie acolo atât ai avut. O zi bună!

Nu s-a dus nimic acolo unde crezi tu că s-a dus și cel mai probabil n-ai avut vreodată câte puncte zici tu că ai avut. Punctele care le-ai făcut pe o anumită săptămână încă figurează pe website în tabul Faction Activity. Pune-te și numără-le toate pe rând să vezi câte puncte ai în total. Apoi uită-te la punctele totalizate și vei vedea că e același număr.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.