Jump to content

Hogan

Recommended Posts

Buna ziua,

Sunt unul dintre jucatorii vechi, de moda veche, dar updatat la sistemul si la jucatorii de acum. De o buna perioada nu am mai activat, intrebarea este "De ce?". Raspunsul este simplu, nu mai este acea atractie ca la inceput, jocul a devenit plictisitor, la fel si pentru cei ca mine. Noi am juca, dar nu mai avem acel impuls, nu mai avem acea placere ca la inceput.

Intrand in joc acum cateva zile, m-am plimbat putin si mi-a venit o idee care consider ca este una benefica pentru comunitate si pentru jucatorii vechi. Propun infiintare unei factiuni( HQ/spawn, masini, skinuri, arme, culoare, rankuri). Sunt constient ca nu se va vrea foarte usor, tocmai de asta sunt sigur ca impreuna cu vechii jucatori vom cadea la o intelegere si vom plati o suma lunara pentru factiune.

Avantaje: Jucatorii vechi se vor intoarce pe comunitate, donatiile vor creste, spiritul de joc va fi altul, eventuri in stilul vechi, distractie multa.

Prin acest post ii rog pe toti jucatorii vechi sa isi lase parerea printr-un comentariu, daca se va impune sa platim, o sa o facem.

@@Hogan,

Salut! Probabil crezi ca nu sunt un jucator vechi, avand un cont pe forum din 2014. Nu este asa deloc, joc pe aceasta comunitate din 2010, cel mai mult am activat pe RPG1. Am avut diferite conturi si cateva perioade de inactivitate, acum m-am retras pe RPG3. Aceasta idee este interesanta si o sustin.

P.S: Te saluta TyTy.

@@Hogan, Eu unul nu am inteles nimic. Ce tip de factiune sa fie, pentru ce sa fie donati banii ??

@@Hogan, Eu unul nu am inteles nimic. Ce tip de factiune sa fie, pentru ce sa fie donati banii ??

Banii sa fie donati pentru factiune. Cum donati voi pentru clan. Sa fie aprobat proiectul si o sa ma gandesc eu la mai multe, reguli si restul.

Este o idee bună, care cu siguranță îi va readuce pe vechii jucători pe RPG 1. Sunt sigur ca toți jucătorii vor reveni și vor ridica gradul de distracție pe server. Sper să se țină cont de faptul ca noi, jucătorii vechi, am adus această comunitate unde este. Noi am fost aici când erau maxim 100 de jucători online.

Vă puteți face clan. Va aduceți voi mașini, arme aveți la gun shop-uri. Acea facțiune de care zici tu nu are nicio activitate productivă cum au de exemplu facțiunile actuale. Tu vrei o facțiune în care să stați la caterincă cei vechi și să vă jucați. Pentru asta, cum am mai zis, vă puteți face clan. Eventuri puteți face și fără să aveți acea facțiune, iar spiritul de joc n-o să-l aveți mai mult de 5 zile, după care vă retrageți toți "că nu mai e la fel" și rămâne facțiunea degeaba, cu tot cu munca depusă, urmând ca cel mai probabil să fie ștearsă. Nu văd rostul. Plus de asta...

Nu aici se fac propuneri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.