Jump to content

eXp[i]R. - Problema PC

Recommended Posts

Nume: eXpR.
Ce problema ai?: Am avut in PC inainte o placa de 1 GB. DAr a inceput sa faca niste figuri.
O scurta descriere a situatiei: Apar dungi pe monitor, iar cand ajunge la incarcare se blocheaza PC-ul in totalitate.
Screenshot:
http://imgur.com/a/ZrncE
Alte precizari: Sper sa nu fie o problema grava, placa video pe care o am, este una destul de buna, si ruleaza multe jocuri faine pe ea.

@, Nu este problema de la placa video. Daca ai cablu vga-vga fixeaza-l mai bine in sloturile destinate lui, daca nu vreai si nu vrea cumpara alt cablu.

@, Am incercat toate metodele de conexiune monitor-unitate .. nu merge.

Ai încercat o conexiune cu un alt monitor? Stiu ca iti cer cam mult, dar daca ai un alt monitor, verifica cu acela. Daca problema persistă încearcă sa cureti componentele PC-ului.

@, Ca o ultima solutie iti pot da reinstalarea windows-ului si sa bagi iar drivere si tot ce trebuie cap-coada. Daca zici ca nu e de la cablu sau placa video e de la windows.

Topic closed, au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea topicului + inactivitate in continutul topicului !!

:topic_closed: :topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.