Jump to content

[B-Zone Battle]AsaSSinuL vs Norby

AsaSSinuL1
 Share

Recommended Posts

1: Daca nu ai stiut e Tema Free Oricare ar fi facut poza 1 , 2 a scris numele jocului , e.t.c deci nu te baga ori votezi ori nu dai add reply Bft

O sa vorbesc cu bebell/cristal sa dea topic closed.Cate nesimtire pe tine norby,iti zice omu ca ai gresit etc si tu ii scuipi in fata.Si s-a mai spus de 100000 de ori , daca sunteti newbie in phtooshop numai faceti provocari ca ne irositi noua timpul. dany2 vei lua warn up pt ca nu esti designer si naveai dreptul sa postezi lucrarile.Bafta.

Nu suntem newbie,poate esti tu,dar eu nu fi sigur + eu iam spus sa posteze pozele deoarece nu era nici un designer pe care sa il contactez!NU va mai bagati aiurea!Night care "noua"? Esti cumva designer si nu stiu eu?Poate ca esti bun sau esti praf la PS...dar totusi nu insulta pe nimeni.Nimeni nu te-a insultat asa ca te rog sa termini si sa iti vezi de treaba ta!

Edited by AsaSSinulL

Auzi bai Nf sau cum ai fi topicu e facut pentru voturi nu pentru criticile voastrea cum adica il scuip in fata iam zis clar ca poza devine din jocul acela nu conteaza a cui a fi hai nu vad cumva ca scrie designer pe tine daca vrei + 1 dai reply Vote 2 ! Mare lucru ? hai bafta nu va bagati cu critici nu Ne Intereseaza .

Vote 2

PS: Eu as sugera sa nu mai fiti asa de rai. Mai bine i-ati incuraja, poate vor deveni designeri buni. Cel putin unul dintre ei are potential din cate vad aici. Si nu omiteti faptul ca orice post cu intentii negative care poate starni cearta este tot in detrimentul vostru. Fi-ti mai calmi si mai putin critici, poate ne-am intelege cu totii mai bine. :)

Nu suntem newbie,poate esti tu,dar eu nu fi sigur + eu iam spus sa posteze pozele deoarece nu era nici un designer pe care sa il contactez!NU va mai bagati aiurea!Night care "noua"? Esti cumva designer si nu stiu eu?Poate ca esti bun sau esti praf la PS...dar totusi nu insulta pe nimeni.Nimeni nu te-a insultat asa ca te rog sa termini si sa iti vezi de treaba ta!

Auzi bai Nf sau cum ai fi topicu e facut pentru voturi nu pentru criticile voastrea cum adica il scuip in fata iam zis clar ca poza devine din jocul acela nu conteaza a cui a fi hai nu vad cumva ca scrie designer pe tine daca vrei + 1 dai reply Vote 2 ! Mare lucru ? hai bafta nu va bagati cu critici nu Ne Intereseaza .

Ma! Voi care va tot certati cul..NF a fsot designer! Si parerea mea? Este al 2-lea cel mai bun la photoshop din comunitate. Stie foarte multe. Si nu asasssin, nu e praf la ps atata timp cat a fost designer. Si sa nu mai trimiti PM de genul ASTA daca tu nu cunosti foarte bine regulamentul. Nu sunt eu foarte bun la PS dar nu suport jigniri din partea unor "membrii asa " importanti" ca domniile voastre. Multumesc.

eu iam spus sa posteze pozele deoarece nu era nici un designer pe care sa il contactez!

Trebuia sa trimiteti prin PM lucrarile si sa asteptati pana ce le va posta. (i-ma NU 'iam' si niciun NU 'nici un')

Bafta in continuare.

Termina cu off topic!Poate ca a fost designer,dar nu trebuie sa se bage asa ca si cum ar fi cineva important.Si daca nu am porcedat corect lasa designerii sa isi faca treaba nu te baga tu ca ai fost designer.Nu conteaza ca ai fost.Acum nu esti,deci lasa designerii prezenti sa decida!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.