Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Prezentare JeSTiCK

GXX
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: JeSTiCK ;
- Prenume: Catalin ;
- Varsta: 14 ani ;
- Locatia: Pitesti ;
- Ocupatie: Elev ;
- Jocul(rile) preferat(e): League of Legends, SA:MP, Pro Evolution Soccer sunt printre jocurile mele preferate, pe langa cateva joculete Indie ;
- Hobby-urile tale: Jocurile pe calculator, mai ies din cand in cand cu prietenii prin oras etc. :)
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sa incepem cu inceputul . Ma numesc Vasile Catalin, locuiesc Pitesti .Am frumoasa varsta de 14 ani. De obicei nu prea imi place sa ma auto-descriu, dar acum pot face un efort. Sunt un baiat inalt, cu ochi albastrii. Consider eu ca este bine si imi place sa ma gandesc de doua ori asupra unei decizii .
- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la cativa prieteni de-ai mei care au jucat aici ceva timp si care inca joaca. Am aflat de aceasta comunitate acum 2 ani ( aproximativ ) . Am avut 2 conturi pe RPG 2, respectiv pe RPG 3, insa am decis sa ma reapuc de aceasta comunitate odata cu deschiderea celui de-al 4-lea server RPG ;
- Alte precizari?: Nu am :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.