Jump to content

Samp probleme

LUCIFER1 BELEAUA ZEW

Recommended Posts

@, Initial am vrut sa iti spun ca ai modul LagFix, dar va ca mai unele efecte. Probabil unele moduri pe care le-ai instalat ti-au afectat anumite fisiere din folderul ''models''. Acest fenomen are 2 cauze: - ori au fost afectate unele fisiere din folderul data al jocului ; - numarul de pixeli nu este deajuns pentru a reda imaginea aceea( ai rezolutia prea mica/mare).

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iti alegi cu atentie modurile pe care le adaugi. Componentele pc-ului daca erau afectate iti apareau probleme si in alte parti nu doar in samp.

@, Initial am vrut sa iti spun ca ai modul LagFix, dar va ca mai unele efecte. Probabil unele moduri pe care le-ai instalat ti-au afectat anumite fisiere din folderul ''models''. Acest fenomen are 2 cauze: - ori au fost afectate unele fisiere din folderul data al jocului ; - numarul de pixeli nu este deajuns pentru a reda imaginea aceea( ai rezolutia prea mica/mare).

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iti alegi cu atentie modurile pe care le adaugi. Componentele pc-ului daca erau afectate iti apareau probleme si in alte parti nu doar in samp.

Data viitoare primesti un avertisment pentru post inutil. Nu are legatura nimic din ce ai spus, poti sa ai jocul default si tot asa se vede. Trebuie marita calitate graficii jocului sau sa faca update la driver-ul video, am patit acest lucru personal.

@, Poftim foloseste aceasta versiune, ca sa nu te mai chinui sa scoti modurile : Gta_sa.exe v1.0 US , ajuta modurile sa functioneze mai bine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.