LUCIFER1 BELEAUA ZEW Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am un bug vizual de ceva timp de la ce poate sa fie? umbrele acelea negreScreenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/Zdeu4 Alte precizări: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @, Incearca un update la driver-ul placii video sau mareste si tu calitatea jocului. In ultima instanta descarci versiunea Hoodlum a jocului, eu nu am mai avut probleme de genul acesta de cand am versiunea Hoodlum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @, Initial am vrut sa iti spun ca ai modul LagFix, dar va ca mai unele efecte. Probabil unele moduri pe care le-ai instalat ti-au afectat anumite fisiere din folderul ''models''. Acest fenomen are 2 cauze: - ori au fost afectate unele fisiere din folderul data al jocului ; - numarul de pixeli nu este deajuns pentru a reda imaginea aceea( ai rezolutia prea mica/mare). Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iti alegi cu atentie modurile pe care le adaugi. Componentele pc-ului daca erau afectate iti apareau probleme si in alte parti nu doar in samp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @, Initial am vrut sa iti spun ca ai modul LagFix, dar va ca mai unele efecte. Probabil unele moduri pe care le-ai instalat ti-au afectat anumite fisiere din folderul ''models''. Acest fenomen are 2 cauze: - ori au fost afectate unele fisiere din folderul data al jocului ; - numarul de pixeli nu este deajuns pentru a reda imaginea aceea( ai rezolutia prea mica/mare). Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa iti alegi cu atentie modurile pe care le adaugi. Componentele pc-ului daca erau afectate iti apareau probleme si in alte parti nu doar in samp. Data viitoare primesti un avertisment pentru post inutil. Nu are legatura nimic din ce ai spus, poti sa ai jocul default si tot asa se vede. Trebuie marita calitate graficii jocului sau sa faca update la driver-ul video, am patit acest lucru personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUCIFER1 BELEAUA ZEW Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Am incercat toate rezolutiile cred ca o fi de la un mod voi incerca sa sterg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Am incercat toate rezolutiile cred ca o fi de la un mod voi incerca sa sterg Eu nu am facut referire la rezolutie, ci la grafica. Incearca cu Medium sau High. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUCIFER1 BELEAUA ZEW Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 E la fel si cu medium si cu high Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 E la fel si cu medium si cu high Incearca versiunea Hoodlum a jocului, o gasesti pe internet sau Filelist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @, Poftim foloseste aceasta versiune, ca sa nu te mai chinui sa scoti modurile : Gta_sa.exe v1.0 US , ajuta modurile sa functioneze mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Doar aici faci topic: http://forum.b-zone....m/1017-support/ Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.