Jump to content

[Portofoliu] Follow.

CosTeLq
 Share

Recommended Posts

@, Textul e la pamant, nu mai pune stroke!!! Incearca sa-ti gasesti un blur bun. Nu ieftineli, ceva original, abea dupa sa te axezi pe blur. Ai probleme mari momentan la text, deci vezi cum faci sa-ti gasesti un blur .Sunt multe tutoriale si pe Help la Photoshop cat si video-uri. Cel mai bun mai la inceput este al lui RUNNIX, incearca-l pe asta, daca nu iti place, mai cauta.

Edited by Jorddy

Nu vreau sa par rau dar

• Recomand sa te apuci de tutoriale blur,e bun blurul,dar dupa ce vezi totoriale multe,iti schimbi parerea!
  • Tutoriale pentru text
  • Mai ai de lucrat la redimensionare!
  • Nu mai pune stroke textului! Pune doar Drop Shadow si un Gradient Map! Dar gradientul nu il pune Jumate Albastru jumate Roz. Pune de exemplu Albastru cu un Albastru apropiat culorii lui! Asa sa faci la toate culorile. Pui culoarea si o culoare apropiata acesteia.

@@ARMYs ZEW, da, ai dreptate cu blurul..., tutoriale la text am nevoie..., redimensionarea cred ca este ok... Stoke pun doar cand este nevoie... Gradientul, daca te-ai uitat cam asa si este cum ai spus tu :), nici nu cred ca te-ai uitat la poze atent.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.