Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Opi creation

yakiM
 Share

Recommended Posts

mda noi degeaba te sfatuim daca tu vrei sa faci cum vrei. dar niciodata nu o sa treci de treapta beginer, SUcces La aruncat efectele.

ma nustu cum folosesti u gm pentru ca faci culorile urate, sterse, incearca sa faci si u culori mai frumoase,

in fine la tine v2 se vede cat de cat mai bine

SUCCES

GM-urile le-am luat dupa tut-ul lui Tudor,cu Crysis,am folosit aceleasi culori,pentru GM,si Photofiltre.+setarile ce le-a pus :)

New:

47410915046577194861.png

Edited by Opi

GM-urile le-am luat dupa tut-ul lui Tudor,cu Crysis,am folosit aceleasi culori,pentru GM,si Photofiltre.+setarile ce le-a pus :)

New:

47410915046577194861.png

A iesit senzatie,dar parca la scris mai trebuie ceva...

Primele lucrari sunt slabe nu conteaza ce zice wesley( si asta e paralel rau ) ,insa acum ultimele sunt cat de cat mai reusite . Keep Working!

New:

Am incercat sa folosesc cativa pasi din tutorialul Crysis tag facut de Tudor.

V156507140119718492248.png

V223965640747438746966.png

Salut !

Ma bucur ca ai urmat tutorialul meu...desi este unul foarte vechi, iar tu poti urma tutoriale mai grele.

Dupa cum se poate vedea, v2 arata mai bine deoarece nu predomina 852571664 culori. :)

La v1 este textura aia galbena peste lucrare si arata aiurea,pe cand la v2 culorile se "imbina" mai bine.

Ai unele lucrari de raman cu gura cascata :)) ...dar unele au doar efecte aiurea.Dupa ce urmaresti un tutorial incearca sa te gandesti ce ai invatat din tutorialul respectiv si sa faci acelasi lucru cu resursele tale.

Imi place lucrarea cu Hulk la nebunie, mai ales v2.

Succes in continuare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.