Jump to content

Cerere - South Zhao - Avatar

South Zhao
 Share

Recommended Posts

• Nick: Zhao.

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar.

Link către ultima cerere făcută: http://forum.b-zone.ro/topic/314255-cerere-south-zhao-avatar/?hl=%2Bsouth+%2Bzhao

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Fete.

Text: Zhao.

Dimensiuni: Potrivite.

Alte precizari: Vreau sa umblati si la efecte sau la culori, stiti voi mai bine!

Dau +

@, sincer sa fiu acest avatar mi-a placut cel mai mult de pana acum. As vrea daca se poate sa incerci si alte stock-uri, iar acel mov sa fie ca in avatarul pe care l-am dat eu exemplu. Daca nu se potriveste culoarea cu stock-ul puteti sa o schimbati cum credeti voi ca va arata mai bine. Voi sunteti expertii, eu doar v-am dat un exemplu.

Astept si alte lucrari. Sper sa luati in considerare ce am spus mai sus.

@@Cristina, Cine stie, cunoaste.. Unul dintre cele mai frumoase avatare de aici. Ti-am acordat +1 :)

@@Valad, iti multumesc si tie ca ai incercat. +1

Am de unde sa-mi aleg acum.

Dupa parerea mea, cele mai frumoase lucrari sunt ale lui , @Cristina si , dar va multumesc tuturor pentru ca ati incercat.

Topic Closed.

Edited by South Zhao

@@Cristina, Cine stie, cunoaste.. Unul dintre cele mai frumoase avatare de aici. Ti-am acordat +1 :)

@@Valad, iti multumesc si tie ca ai incercat. +1

Am de unde sa-mi aleg acum.

Dupa parerea mea, cele mai frumoase lucrari sunt ale lui , @Cristina si , dar va multumesc tuturor pentru ca ati incercat.

Topic Closed.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.