Jump to content

[Tutorial] PhotoShop cc15, cum sa adaugi efecte pe scris/poze

Jackson Brooklyn
 Share

Recommended Posts

Aiurea prietene, da serios..

Ai adaugat cateva effecte la nimereala incercand sa dea bine si gata cica tutorial..

Un text basic, ar trebuii sa contina un drop shadow : 1-0-1 sau 1-0-2 si un gradient map dupa bunul plac, culori predominante sau stock si un eventual brush pe text.

Dar nu cu pattern pe text, outer glow, stroke.. serios ce-i asta.. Macar de ai invatat lumea ceva util, dar insa tutorialele tale nu-si au niciun rost.

Edited by myCro

@@myCro, Tu iti dau seama ''PRIETENE''(Nu cred ca ne tragem de sireturi dar ma rog...) ca noi aici incepem usor usor, cand o sa ajung la toturialul cu numarul 50 sau chiar 60 poate o sa fac si niste ''CAPODOPERE'' ca vad ca tu deja esti picaso, ai iesit din paint si sti numa comenzi din paint... Aici e PhotoShop nenea, se incepe usor, foarte usor sa nu iti scape nici un tap de inceput. In paint... lasa ca esti tu profesionist in paint.

@@myCro, Tu iti dau seama ''PRIETENE''(Nu cred ca ne tragem de sireturi dar ma rog...) ca noi aici incepem usor usor, cand o sa ajung la toturialul cu numarul 50 sau chiar 60 poate o sa fac si niste ''CAPODOPERE'' ca vad ca tu deja esti picaso, ai iesit din paint si sti numa comenzi din paint... Aici e PhotoShop nenea, se incepe usor, foarte usor sa nu iti scape nici un tap de inceput. In paint... lasa ca esti tu profesionist in paint.

Hai ca deja aberezi.

Ce am spus eu, ce spui tu. Te supara adevarul sau cum vine asta?

Daca tot faci tutorial "cum sa adaugi effecte pe scris", prezinta ceva calumea..

Tot o luati cu pasi mici, da frate se vede ca incepi de la inceput, bravo tie, imi place ceea ce incerci sa faci, dar invatai ceva bun.

Si nu accept sa comentezi despre stilul meu de lucru, iti garantez ca eu nu am venit de la "paint".

Vrei sa vezi atat de mult cum lucrez?: http://forum.b-zone.ro/topic/322085-creatii-mycro/

Uitate, vezi ce pot creea si dupa nu mai comenta.

@@myCro, Pai daca sti tu sa faci, haide tu ba nene aci in locu meu si prezinta tu! Sa te vad cum stai tu la editat 4-5 ore si la filmat inca vreo 10 minute... Bafta, aici nu e free chat si daca mai faci post hunt(Free chat) o sa cer sanctionarea ta. Bafta, Sa ai o dimineata faina in continuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.