Jump to content

Trials Fusion


xDrag0sh
 Share

Recommended Posts

Trials Fusion are la bază o mecanică destul de simplă, jucătorilor fiindu-le oferită ocazia de a controla un dirt bikeîntr-un mediu de joc cât mai accidentat cu obiectivul de a parcurge traseul într-un timp cât mai scurt, folosind cât mai puţine încercări.

trials-fusion-20140507180337.jpg?height=

În Trials Fusion, jucătorii pot apela la mai multe modele de motociclete, pe care le pot debloca pe parcursul campaniei single player. Atât acestea, cât şi echipamentul pilotului, pot fi personalizate la nivel vizual.

Trials Fusion oferă şi un mod de joc multiplayer local, precum şi un editor de niveluri, cu ajutorul căruia jucătorii îşi pot crea propriile trasee, pe care le pot partaja online cu comunitatea de fani ai jocului.

 

Cerințe minime: Intel Core i3 550 3.2 GHz, 3GB RAM, 1GB Video

 

Sursă:http://jocuri.go4it.ro/jocuri/sport-auto/trials-fusion-12616063

Link to comment
Share on other sites

Din cate spune Regulament-ul ''2.5. Folosiţi cât mai multe informaţii în limba română şi oferiţi topicului dvs. un aspect plăcut.'' SI ''2.1. Vă este permis să postaţi doar 2 topicuri pe zi, cât timp sunt calitative. Exceptie de la aceasta regula fac Moderatorii.''

VEI PRIMI 1 AV

shop-closed-icon.png






Topicul tau a fost postat pe data de 11 Feb. 2016.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.