Jump to content

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

O idee proastă. Liderul a stat în facţiune ca să-şi primească funcţia meritată. Cea mai activă mafie din San Fierro până acum, nu merită aceasta wipe. Mai degrabă aţi da wipe la Avispa că n-a fost în stare să ajungă la 4 turfuri+ de la ultimul incident. (Wipe) Cred că ar fii corect (aici mă refer la conducere) să gândiţi cum trebuie şi să căutaţi cea mai slabă mafie pentru această alegere.

Sunt de partea celor din 69 PIER MOBS. Cum a zis si EvilSeph, ei au muncit sa tina gangul pe primele locuri si sa obtina rank-urile pe care fiecare il are. Am multi prieteni aici. Ma pun in pielea lor si imi dau seama cum m-as simti. Nici jucatorii straini nu cred ca sunt de acord. Pana la urma, ei vor sa castige warurile.

NU FACETI DIN 69 PIER MOBS CLAN DE ENGLEZI.

Kelton, dacă tot spui "Doar liderul gangului va trebui să fie în totalitate străin, restul membrilor putând fi Români vorbitori de limba Engleză." de ce nu schimbi doar liderul? De ce îţi baţi joc de playerii români? Ţi-am dat o idee de nota 10, dar ţie îţi place să te dai cu străinii, că ăia îţi sunt compatrioţi. Ia vezi, pe viitor nu vor şi FBI? Că tot sună bine pentru străini!

Ideea mea:

Adaugă un nou gang (unde doar străinii să aibă loc) iar Kelton mă ascultă şi le bagă gangul undeva în afara oraşelor principale (să zicem P.C). Iar apoi (dacă vrea să le dea şi waruri) să mai adauge încă 2 ganguri pentru (Bay Side + Angel Pine). 4 turfuri / oraş, le ajunge! 12 membrii / facţiune.

Foarte aiurea.... sa dai wipe omului care munceste pe rupte cateva luni poate ani sa faca si el rank si sa bagi talibanii aia care nu sunt in stare sa vorbeasca? Ar trebui sa faci un rpg separat pentru englezi pentru ca daca ar fi un gang numai de talibani nu te vei putea intelege cu ei... Mie nu-mi plac nici macar cand sunt cu mine in factiune dapai un gang intreg de talibani.

CONTRA! Ba! Nu vrem talibani!

Au muncit si astia sa ia niste turfuri in SF si voi le dati wipe.... frumos ce sa zic... !

.Eu zic sa se scoata doar membri care nu au vechime cei care au rang 1-2 si sa ramana cei cu rank 4 + si sublideri daca nu am vechime sa iasa deoarece nu este corect pentru acei membri iei muncesc pentru acel rang .Sau o alta propunere ar fii sa dai wipe la toti dar sa intrebi membrii rank 4 + daca vor sa iasa de tot sau sa ii bagi in alt gang cu acelasi rang bineinteles . Multumesc anticipat. sau cine nu are minim un membru rank 4 + aia va fi gangul care se da wipe ar fii corect dupa parerea mea

O idee proasta inspirata,toti ce-i ce se afla in gangul 69 Pier Mobs au muncit pentru functia pe care o detin in momentul de fata,daca intradevar vreti sa adaugati un gang pentru englezi parerea mea e sa mai adaugati alte 3 ganguri noi pe servar 1 in fiecare oras in care sa intre doar strainii !

Cel mai bine ar fi sa se astepte pana cand liderul va depune demisia sau pana cand va pierde functia, urmand sa se aleaga un lider englez. Astfel nu va fi nevoie de wipe, ramanand aceiasi gangsteri dar cu alt lider.

Propunerea lui Kelton mi se pare o dovada de anti nationalism/patriotism si o lovitura de tradare fata de comunitate, pentru ca 99% e formata din vorbitori de limba romana. Acest playeri vorbitori de limba engleza sunt niste imigranti in comunitate noastra. Ei ar trebuii sa se integreze printre noi. Noi le dam dreptul de a face parte din comunitatea noastra atat timp ca ne respecta regulile si principiile. Nu mi se pare corect sa sacrificam o factiune, care face performante mari pe RPG1. Eu sunt anti aceasta propunere, si la fel si pentru urmatoarele propuneri de acest timp care vor urma.

158px-Flag_of_Romania.svg.png

Părerea mea este că bine ar fi să nu sufere facțiunea un Wipe, doar liderul când va renunța sau când va fi demis să se aleagă altul nou. Îmi pare rău că totuși a fost aleasă 69 Pier Mobs deoarece a fost prima mea mafie pe RPG1 și din octombrie de pe 20 când am și luat SF-ul mafia nu a coborât mai mult de 17-18 teritorii și a menținut orașul, în mod normal trebuia aleasă mafia cu cei mai puțini Rank 4+ de pe toate cele 3 RPG-uri la un loc.

Idee prea proasta, chiar daca sunt din alta factiune tin cu romanii nu cu englezii.La ce drq le mai trebe la aia gang englez?nu ii inteleg.Le ajunge SFSI care nu are urma de un englez.Nu sunt rasist dar.. nu merita.Daca vor sa incerce un gang au destule chiar daca sunt romani, in aplicatie scrie daca stii engleza.Deci... nuu.

Băi fratele meu, liderul actual a muncit o lungă perioadă de timp pentru a ajunge unde este acum să se dea wipe atât lui cât și membrilor ? Am muncit atât în cucerirea orașului și acum ne dați wipe pentru talibani cu ping 1000 ? Ei pe serverele lor de Englezi/Talibani au făcut mafii/facțiuni de Români ? Noi suntem mai proști să o facem ? Dacă vor să joace pe B-Zone să se adapteze dacă nu sunt liberi să plece, de ce ai da wipe dacă mai bine de 70% din playeri sunt Români și doar 30% Englezi/Talibani, ei au donat mai mult sau cum vine treaba asta ?

Urat sa excluzi romanii din gang pentru niste bani. Chiar daca strainii cumpara mai mult si mai des gold nu uitati ca cu romani ati cladit servarul si comunitatea daca nu o sa mai fie romani pe servar comunitatea o sa dispara. Romanii au ridicat comunitatea si tot romanii o pot face sa dispara. Este servar romanesc daca vreti sa mai faceti niste bani deschideti si un servar destinat strainilor. Nu stricati munca celor care au vrut sa faca ceva din aceasta factiune.

Idee prea proasta, chiar daca sunt din alta factiune tin cu romanii nu cu englezii.La ce drq le mai trebe la aia gang englez?nu ii inteleg.Le ajunge SFSI care nu are urma de un englez.Nu sunt rasist dar.. nu merita.Daca vor sa incerce un gang au destule chiar daca sunt romani, in aplicatie scrie daca stii engleza.Deci... nuu.

O sa-ti citeasca Kelton parerea cand o sa ajungi la clanta.

Fiind actualul lider 69 pier mobs de pe rpg 1 parerea mea sper sa aiba o influenta destul de mare. Mie mi se pare ca ideea este una destul de buna pacat este de munca depusa in acest gang in decursul a 3-4 luni. Ca lider doresc cel putin ca membrii de rank 4+ si actualii sublideri sa ramana in factiune deoarece acestia au experienta in acest gang si au o idee despre cum sa coordoneze si ce fel de situatie este la wars.

O idee proasta parerea mea. Liderul si membri au muncit sa obtina un rank/functie in acel gang si mi se pare absurd sa se dea wipe la toata factiunea doar ca sa se faca gang pentru englezi. Cat despre ideea cu gang in Bayside, mi se pare asa si asa. Daca s-ar baga unul in bayside ar trebui sa se faca cu 1 mai mult in fiecare oras, ca sa fie cate 4 in fiecare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.