Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

Mi se pare o idiotenie, mai bine si-ar ocupa timpul cu ceva benefic pentru server nu cu prostii de genu', e plin de jucatori straini prin toate mafiile, nu cred ca e nimeni impotriva lor, ca unii nu intra asta nu inseamna ca liderul e rasist ci pur si simplu nu sunt pregatiti pentru a face parte dintr-o mafie, nu oricine intra intr-o mafie totusi..., prin urmare nu vad rostul acestui "gang englez" ,sa nu mai zic ca si-ar bate joc de cei 90 de membri care sunt pe cele 3 servere in cele 3 ganguri 69 Pier Mobs mai ales de cei cu experienta in acestea si bineinteles de lideri.

Dupa parerea mea ar trebui sa se faca un POOL inainte de a fi implementat un nou UPDATE care poate afecta jucatorii.

Ce incult poate venii cu o idee de asemenea fel? Să le facă un nou gang dacă drept de asta nu mai pot dormii ei. Munceşti să iţi faci un rank si niste pârliţi că altcumva nu le pot spune, vin si dau ei repede wipe. Cât timp au fost scoase TTB şi Avispa dacă nu mă însel nu le-a venit ideea asta in minte. STAFF incompetent, să le faca un nou GANG!

Am vorbit cu admini, wipe o sa se dea cand pierde/lasa liderul actual

@@F0rever,Parcă la începutul RPG-ului 3 a fost aşa, nu?

Only the gang leader will have to be completely foreign, the rest of the members can be Romanians speaking English"

Asta înseamnă să dea WIPE la un gang cu (99,9 la sută membrii români), să vină apoi un lider străin (să îşi bată joc de facţiune, iar apoi să o părăsească), unde vor intra tot plaeyri români. =))

Adaugă un nou gang (unde doar străinii să aibă loc) iar Kelton mă ascultă şi le bagă gangul undeva în afara oraşelor principale (să zicem P.C). Iar apoi (dacă vrea să le dea şi waruri) să mai adauge încă 2 ganguri pentru (Bay Side + Angel Pine). 4 turfuri / oraş, le ajunge! 12 membrii / facţiune.

Pentru ce gang pentru straini? Ce-ar fi sa faceti si TAXI pentru straini, TTC pentru straini, PARAMEDICS pentru straini, NR pentru straini. Dar ce-ar fi sa schimbam limba oficiala a serverului in Engleza? Se simt exclusi, nu ? Nu le ajunge ca au primit functii (admini/helper/mayor) si o factiune pasnica? Vor si gang? Aaaa, stai, se simte cowS exclus, nu?

NU NE TREBUIE GANG DE ENGLEZI, SA SE MULTUMEASCA CU SFSI!

Atat romana cat si engleza sunt limbi acceptate pe server, orice roman zic eu ca are cunostinte despre engleza si chiar daca este un englez in factiune poate sa comunice cu el, nu inteleg nevoia de a le deschide un gang personal dedicat pentru ei.

Fiind un server roman, cei care intr-adevar vor sa joace impreuna cu romanii o sa invete romana (Ca de exemplu cowS ori DH01).

Sa nu uitam ca 90% din server sunt romani si restul sunt straini.

Mai degraba le deschideti un nou RPG doar de englezi, decat sa-si faca de cap si sa distruga serverele astea populate de romani.

Nu se da wipe maine. De aia s-a anuntat din timp ce se intampla cu acea factiunea, in caz ca exista persoane care aveau in plan sa ajunga lider la acea factiune, pentru a nu-si pierde timpul aiurea.

Cei care spuneti ca e comunitate romaneasca, da, aveti dreptate. Bazele sunt puse in Romania, administratia e alcatuita din Romania, insa asta nu inseamna ca e o comunitate strict pentru romani. Fiecare persoana cu acces la joc are dreptul sa se joace pe aceasta comunitate. Noi vrem sa ne dezvoltam si pe plan international.

Cei care spuneti ca strainii sunt favorizati, luati in calcul ca la ora actuala exista o singura factiune cu lider strain, iar la ganguri raportul o sa fie de 8-1 (8 cu lider roman, 1 cu lider strain).

Am vazut si ceva idei cum ca ar urma sa punem LVPD sau SFPD pentru straini. Nu exista asa ceva in viitorul apropiat din variate motive. Logic, aceasta idee se poate modifica 180 de grade in orice moment.

O mafie smechera , cum sa dai wipe la o factiune superioara ? Dc nu da-ti wipe la Avispa ca nu s-a mai facut nimic de cateva luni bune , e o prostie ce-ati facut o sa da-ti wipe si la LSPD tot pt englezoii astia care nu prea inseamna nimic bun , decat lag mult si o sa te bati cu ei degeaba ca nu poti sa-i omori din cauza lagului!

Salut, ceea ce vrea sa faca Kelton este o idee extrem de proasta. Frate, cum poti sa dai wipe unui gang care seara de seara castiga cate un /turf si le da clasa celorlalte mafii? Oamenii acestia au muncit extrem de mult pentru a ajunge la asemenea performante (rank-uri/turf-uri) iar voi dati wipe?

Nu am nimic cu strainii insa eu cand am auzit de aceasta propunere ma gandeam ca SE VA FACE UN NOU GANG, nici decum sa se dea wipe la unul actual si muncit. Macar alegeti altul care are 0 turfs si se chinuie degeaba seara de seara pentru nimic.

Un mare CONTRA pentru aceasta propunere si o idee foarte PROASTA.

Cea mai mare prostie posibila e asta , 69 pier mobs fiind o mafie la putere acum . Voi nu va ganditi la munca depusa de lider?

Da-ti wipe la avispa sau ELC .

Daca noi am juca pe servarele lor , nu ar da doi bani pe noi si nu are face nimic pentru noi..

Cum au mai zis multi si o mai zic si eu B-ZONE = AFACERE.

Faceti atata pentru "straini" pentru a aduce cat mai multi pe servar si sa doneze ..

TOTU DUCE PANA LA BANI.

Ce idee proasta... Frate de unde vin ideeile astea asa proaste? Cum sa iti bati joc de 2 oameni ca sky si unchiu care isi pierd zeci de ore sa aduca oameni, pentru factiune. Nu stiu, asa ca intrebare voi serveru asta l-ati ridicat cu romani sau cu talibani din Mongolia si Tunisia? Ce le dati atata atentie care nici macar nu o merita? Stau naibi din Iulie aici ajutand factiunea ca sa fiu dat afara ... Sa nu mai zic ca factiunea asta e si singurul motiv care mai ma tine in joc. Incercati si voi sa intrebati inainte sa implementati ceva.

Dupa parerea mea, este o idee foarte proasta, stupida si banala. Nu inteleg de ce se da WIPE gangului 69 Pier Mobs aiurea, pentru ca oamenii astia s-au chinut sa cucereasca orasul, sa-l pastreze, au stat luni intregi pentru rank-uri up, iar acum se da WIPE aiurea? Nu mai spun de Unchiu, cat s-a chinuit cu gang-ul.. Dupa parerea mea, nu as vrea sa se dea WIPE la niciun gang, mai exact sa nu se faca gang cu englezi. Daca Kelton vrea sa fac gang cu englezi, sa faca gang-ul Vietnamese Boys, dupa parerea mea este un gang foarte pasnic, daca nu ma insel nu mai au luat turfuri de 2-3 luni, totusi sa nu exagerez, dar sunt foarte pasnici. Nu am fost in 69 Pier Mobs, am fost in El Loco Cartel, rivali sa spunem, dar baieti eu va sustin, meritati sa aveti SF-ul, cand eram in El Loco Cartel dadeati tot ce puteti ca sa castigati un war, si il castigati pe drept. SA SUSTIN, CHIAR DACA ACUM SUNT IN SOUTHERN PIMPS, AVETI RESPECTUL MEU SI SPER SA NU SE DEA WIPE.

Cine a spus că o să vină wipe-ul ăsta fix acum? Poate o să se schimbe această idee. Până la urmă și străini sunt oameni ca noi indiferent de aspect, limba și așa mai departe. De ce să nu demonstrăm noi că avem mult mai mult cap decât ei și să nu îi primim în comunitate. Da, știu, este vorba de rank, timp pierdut, nervi irosiți, dar, chestia asta nu o să se întample FIX ACUM.

@@Odin, cu staffu asta " profesionist " vreti sa va dezvoltati pe plan international? Unde-i anticheatu care trebuia sa apara acuma un an sau ... masinile personale la wars care tot asa, trebuia sa apara acuma un an +. Poate asa joaca mai bine codatii pe sv si cand iti dau secunda zic " DE LA LAG BA, TOTI TALIBANII JOACA PE SV SI SE FACE LAG " xD.

Referitor la propunere, e una cat se poate de idioata ;) Daca vreti gang de straini faceti in .. ( Satu dintre autostrada ls-lv nu stiu cum se numeste ) si ei au distanta egala intre ls turfs si lv turfs :) ei decid unde sa atace

Sa ramana asa cum este, deoarece unii au muncit pentru Rank-uri in aceasta factiune, au muncit pentru functia de lider, este server de ROMANI, si cum unii s-au acomodat si au invatat limba TORRINO, care este strain si este admin level 4, nu vreau sa se schimbe aceasta factiune in una de englezi, in + este deja o factiune in San Fierro pentru englezi, sa se deschida si in alt oras.

@@Odin, Nu e o idee rea sa faceti Gang englez, dar DE CE SA stricati jocul unor playeri doar pentru a face asta? Faceti Gang englez, dar lasati si 69 PM si faceti in alt loc, sunt destule zone in care se poate face. Trebuie neaparat sa dati WIPE la o factiune pentru un motiv atat de stupid?

Cum a zis si Trestii, intai rezolvati problemele MAJORE ale comunitatii si dupa va ganditi sa avansati pe plan international.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.