Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Spune NU gangului englez. *69 Pier Mobs*

Expres din PLANTE

280 members have voted

1. 1. Vreti ca 69 Pier Mobs sa devina gang de playeri englezi?

• Vreau sa devina gang de englezi.
      77
    • NU vreau sa devina gang de englezi.
      203

Recommended Posts

De ce sa nu deschideti o mafie si pentru rusi/moldoveni? Suntem si noi destui pe comunitate. Perfect ar fi ca fiecare etnie/nationalitate sa-si aiba mafia, no?

Un PM de la mine trimis catre Kelton.

Salut, as avea o nelamurire in legatura cu gangul/gangurile 69 Pier Mobs.

De ce s-ar face acest gang pentru jucatorii straini avand in vedere ca oricum o sa intre mai multi romani decat straini, chiar daca liderul factiunii este strain.

De asemenea este foarte posibil ca acel gang sa raman in foarte putini membrii, si nu vad ce ar putea face un lider strain, cum a fost si data trecuta cu factiunea Avispa Rifa de pe Rpg3 (daca a fost doar pe Rpg3).

Pe Rpg3 nu sunt foarte multi jucatori straini si cei care sunt, in cele mai multe cazuri sunt in factiuni pasnice/civili si cativa prin mafii, foarte putini.

Un lider strain nu cred ca ar putea ridica o factiune mai ales ca probabil va fi un esec total in legatura cu membrii. Probabil vor face doar aplicatia in engleza, vor pretinde ca vorbesc engleza, iar dupa ce se strang cativa romani nu o sa mai tina cont de limba vorbita si atunci va aparea o eraore intre lider si membrii.

Poate pe serverele Rpg1 sau Rpg2 sunt mai multi jucatori straini si cei care sunt pot conduce o mafie insa ma indoiesc ca un strain pe Rpg3 poate ridica o mafie, in cel mai rau caz o sa se bata doar Avispa cu El Loco, 69 neavand membrii puternici care sa poata face ceva, nu ca in prezent ar putea face ceva (Rpg3). Imi pare rau pentru greselile gramaticale insa m-am grabit scriind acest PM. Succes oricum!

S-a bagat si pe RPG3 un gang strain, doar pentru englezi, acesta fiind Avispa Rifa.

Si? Au facut ceva? Isi faceau de cap pe faction chat si au luat tocmai un turf (HQ-ul), cand au venit romani sa-i ajute.

Englezii nu sunt de ganguri, mai ales cum majoritatea joaca cu lag avand 100+ Ping, mai bine sa ramane prin pasnice.

@@Mayvoq, Warned pentru ce, prietene? Ca a zis adevarul? Vedeti-va de treaba voastra.

@@Odin, Plan international zici, e? Inteleg, Golf-ul consuma mult prietene, nu va mai ajung banii, csf. Dar daca va extindeti pe plan international imi spuneti si mie, k ?

Din nou, pentru ce gang pentru englezi?! Sa se duca pe serverele lor sau sa invete romana.

Este o idee destul de nasoala avand in vedere ca s-a depus multa munca aici, nici un gang nu ar trebui sa primeasca wipe cum spuneau uni de mai sus, de ce? Nu cred ca Jamal sau Zeom nu au depus efort pentru gang-ul lor, daca membri nu asculta si nu vin pe turf-uri nu inseamna ca nu merita liderul sau deastea, deci.. PROPUNEREA MEA ESTE SA SE FACA O MAFIE IN BAYSIDE [GASITI VOI UN NUME] SI SA PUNETI UNDEVA LA 5-6 TURFURI ACOLO, BINE-INTELES EI SA AIBA POSIBILITATEA SA POATA DA ATTACK IN LS/SF/LV, DUPA MINE ESTE O PARERE DESTUL DE SMECHERA {CRED} SI VA ASIGUR CA NU O SA MAI FIE PIC DE SCANDAL SI TOATA LUMEA O SA FIE CALMA ! Multumesc :*

Parerea mea sincera de lider de factiune este ca nu e o idee buna.

De ce?

Pentru ca in gangul 69 piers sunt actuali membrii ce s-au chinuit sa obtina o anumita functie sau un anumit rank, respectiv o anumita vechime.

Nu este corect ca acestia sa fie inlaturati in defavoarea celor straini. Cum a mai spus cineva, este server dedicat in special romanilor, deci strainii sunt cei ce trebuie sa se acomodeze.

Si pana la urma, asta poate functia doar pe moment, o saptamana, o luna sau doua, ca mai apoi factiunea urmand sa fie goala sau cu 20-25 de membrii in ea. Cum este si S.I SF.

Ba da ce **** e aici? E server de englezi și nu știu eu? Da-i în p*** mea! Plecați în țara voastră ma!

How old are you?

You flame here because english player play on this server? -> Language: RO/EN.

Astia care nu sunteti din 69PM, nu va mai dati atata cu parerea, ca ar fii o idee buna pentru comunitate si alte dume, cand o sa stati voi 3 luni in factiune ca sa va scoata fara nicio vina, atunci sa vorbiti ca ar fii o idee buna si ca ar ajuta foarte mult comunitatea, pana atunci, gura mica!

@@Odin, deci eu nu inteleg logica voastra, mafia pentru straini trebuie sa aiba liderul strain si restul membrilor pot fi macar si japonezi. Adica unica diferenta e liderul strain, de ce atunci acest lider sa nu incerce sa ajunga la aceasta functie cum ajung restul? De ce sa fie favorizat?

How old are you?

You flame here because english player play on this server? -> Language: RO/EN.

Taci în m*! **** ma talibanule la serverele din țara ta. E aiurea propunerea asta. Englezii sunt prafao. La aia le dai 3/3 fara mouse.. Stau pe loc și trag ca niște paraleli

Taci în m*! **** ma talibanule la serverele din țara ta. E aiurea propunerea asta. Englezii sunt prafao. La aia le dai 3/3 fara mouse.. Stau pe loc și trag ca niște paraleli

Man learn English in the school.

WOW 3/ 3 its rly hard to give in Skinshot haha. You have talent with your movement, Bot.

https://www.youtube.com/user/xPascal9x/videos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.