Jump to content

Prezentare Speedy[]

iSoundz
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Speedy[]

- Prenume: Andrei Daniel

- Varsta: Am 15 ani

- Locatia: Ploiesti - Prahova

- Ocupatie: Scoala bo$$.

- Jocul(rile) preferat(e): SAMP, Counter Strike 1.6, Mitos.is, Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, etc.

- Hobby-urile tale: Fotbal

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Ma numesc Andrei, am 15 ani, sunt din Ploiesti. Pot spune despre mine ca sunt clasa a 8a, am 185cm si 20+cm in pantaloni, imi place oarecum Geometria, pacat ca is nab si nu's atent... csf... De SAMP am aflat acum 4 ani cand jucam pe comunitatea adversa alaturi de un prieten, Robertizul sau Robertuzul, nu mai stiu cum il chema. Intre timp, mi-am facut multi prieteni de pe urma acestui joc, pe care-i respect. Ce sa mai zic, idk... ascult Skrillex, Trap, Hip Hop si chestii d'astea, inclusiv pe Daniel Mocanu *Respect*. Altceva, daca vreti sa aflati, astept intrebari :*

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe facebook, cand a fost facut update-ul cu joburile, mai exact, cand s-a marit economia.

- Alte precizari?: Salut :D

Edited by Speedy SEF RPG2

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.