Jump to content

Portofoliu [S4F Necomercial]


S4F Necomercial
 Share

Recommended Posts

@@S4F Necomercial, boss, daca ai putea sa-mi faci si mie cum e aia cu turatiile sau aia cu gagica aia, si sa scrie DenisXd pe ea, pe un font asa, mai special, ar fi awesome. :D

Cum a zis o fata mai sus, fa-mi si mie una cu efectul ala scanteie (chiar nu stiu cum se numeste ca sar scanteile din dreapta jos, sau de oriunde altundeva), asa, cu o masina, sau orice, ceva fain, si sa fie GIF, daca se poate.

Daca poti, fa-mi si mie, te rog eu, sa am un profil ''misto'', una cu efectul ala scanteie, sau, daca nu se poate, chestia aia cu literele, si iti scrie numele, asa, fain. Daca se poate, pe un font albastru, ceva misto. Oricum, de la mine ai un +1. :D (la faza cu literele, cum e la SIMII sau Ellafox, e chiar misto ala).

Edited by DenisXd S4F
Link to comment
Share on other sites

Frumoase creații. Felicitări.


Frumoase creații. Felicitări.


Frumoase creații. Felicitări.

Link to comment
Share on other sites

Când redimensionezi ceva, ține apăsat SHIFT+ALT și trage de margini. De inceput nu folosii gif-uri, incepe ușor ușor. Invață să folosești gradient-uri, pattern-uri etc. Succes !

Link to comment
Share on other sites

@S4F Necomercial

Pentru un începător sunt frumoase, dar încearcă să centrezi mai bine textul pe unele poze și să faci un blur simplu dar frumos, asta prinde bine la ”public” :))

Când faci avatare încearcă să le faci 150x300 și semnăturile/logourile încearcă să le faci .png, uite aici un exemplu: http://imgur.com/u5pkeKQ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.