Jump to content

Bug - Faction activity si business activity.

Helsinng

Recommended Posts

Nick-ul tau: VanHelsingOfficial
Server: RPG3
Descrierea bugului: La faction activity fac contracte si nu se pun in faction activity nici dupa o noapte iar la business activity nu se actualizeaza bine, mi-a produs 34k benzinaria in 24 de ore si pe website apare doar 26k, iar la bizurile care au peste level 20 si se percepe comision, nu arata productia reala, adica si comisionul scazut, se calculeaza cu tot cu comision inloc fara comision, gen produce 50k iar din comision mai trage vro 20k si asta nu apare, nu e productia reala.

PS: Am mai facut un contract si acesta s-a actualizat dupa cateva secunde, dar cel din poza nu apare.

PS2: iar am patit la fel ... aveam undercover /turn off - /setfreq 0 /tog soapte. degeaba...
Screenshot(s): http://imgur.com/0muM6O2
faction activity cont VanHelsingOfficial
http://www.rpg3.b-zone.ro/account/factionActivity

Ceea ce ai spus tu mai sus tine de server. Eu folosesc date din baza de date introduse acolo de catre server. La business, cel mai probabil este eronat din cauza ca sistemul este foarte vechi. Voi muta topicul la server bugs ca sa se uite KillerFish si sa actualizeze. Cat despre contracte, acelasi raspuns. Eu iau datele din tabel si le afisez. Daca nu apar, nu au fost introduse deloc. Cel mai probabil ai uitat sa faci ceva (turn off sau ce mai trebuie).

Am precizat ca am avut toate cele necesare [/turn off - /tog soapte - undercover - /setfreq 0], iar la business activity ar trebui sa arate productia fara comision, din 35k cat produce bizul nu ar veni productia reala, deoarece comisionul nu il scade si lumea se inseala, nu toti stiu ca bizurile peste level 20+ percep comision si cred ca produc o anumita suma dar defapt e o suma mai mica pentru ca nu scade si comisionul, il calculeaza si pe ala.

Legat de câştigurile bizurilor, se va rezolva la următorul update. Cât despre contract, am rugămintea ca dacă mai întâmpini aşa ceva să foloseşti comenzile /call şi /wt, fără niciun parametru. Vreau să văd ce mesaj se va afişa în urma folosirii acestor comenzi dacă acel contract nu apare listat pe site. În plus, aş avea rugămintea să cuprinzi în chat absolut orice linie dintre mesajul galben ce confirmă efectuarea contractului şi cele 2 comenzi menţionate de mine mai sus. Asta e pentru a mă asigura că nu au existat interferenţe între terminarea contractului şi folosirea celor 2 comenzi, deci pentru a valida sau infirma bugul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.