GROVE Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Model de cerere: Nick:Grove Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută : Nu am facut de foarte mult timp. Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/htG4ok7.gif Tema (In caz ca nu exista o imagine):Nu am Text:Grove Dimensiuni:Nu trebuie redimensionat. Alte precizari:Grove sa fie scris cu un gri deschis si sub sa scrie B-Zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 @, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Necomercial Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) @, e bine asa? Am scris alte nume, dau edit: Edited March 7, 2016 by S4F Necomercial 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonsoo Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 @, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 , 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROVE Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 @, e bine asa? Am scris alte nume, dau edit: Urat fontul, totusi mersi, +1. @, Nu-mi place nici un font. , Daca faci culoarea fontului mai spre gri si scri ca la avatarul actual b-zone sub e perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GROVE Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 @, Frumos, trebuia sa fie umpic mai mare scrisul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Postarea unei imagini editate este interzisa. Closed + interdictie 3 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts