im ugly still gettin' hoes Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) Prin ce ai spus acum, mi-am confirmat afirmatia . Am facut RIP cu ce?Este un stock luat de pe net, acum daca iau o fata o editez si imi pun numele e rip?Pe bune?Si tocmai, nu sunt incepator, d-abea M-AM REAPUCAT, daca nu stii sa citesti . Nu vad nimic constructiv in "mai ai de lucrat", asta o stiu bine.Mai am foarte mult pana ajung la "forma" de acum multi ani Imi asum munca mea, nu a altuia.Nu am zis nimic ca acel avatar este luat de la 0 si manipulat de mine, momentan incerc sa ma perfectionez la capitolul avatare/semnaturi, dupa poate sa trec mai departe. Voiai sa zici ca eu ti-am confirmat afirmatia, nu? Romana ta ma cam induce in eroare. Sa nu mai zic de de "abea" si de spatiul inexistent inainte de semnele de punctuatie, daca tot ne intrecem in "inteligenta". Realizezi ca acel stock e facut de un om nu? E o diferenta intre o lucrare ca aia, facuta in ps si o poza cu o fata, pe care oricine o poate edita. Tu doar il redimensionezi si te astepti ca lumea sa-ti zica "wow ce designer". In ochii mei esti un incepator, nu ma intereseaza daca acum te-ai reapucat. Gata, nu-mi mai da quote, dar daca totusi o faci, vino cu niste argumente mai solide. Edited March 13, 2016 by South Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Voiai sa zici ca eu ti-am confirmat afirmatia, nu? Romana ta ma cam induce in eroare. Sa nu mai zic de de "abea" si de spatiul inexistent inainte de semnele de punctuatie, daca tot ne intrecem in "inteligenta". Realizezi ca acel stock e facut de un om nu? E o diferenta intre o lucrare ca aia, facuta in ps si o poza cu o fata, pe care oricine o poate edita. Tu doar il redimensionezi si te astepti ca lumea sa-ti zica "wow ce designer". In ochii mei esti un incepator, nu ma intereseaza daca acum te-ai reapucat. Gata, nu-mi mai da quote, dar daca totusi o faci, vino cu niste argumente mai solide. In ochii mei tu esti doar o suferinta .Nu am precizat nicaieri ca acel stock imi apartine .*daca acel avatar este facut de tine, nu stiu care dintre noi e ala incepator * Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 In ochii mei tu esti doar o suferinta .Nu am precizat nicaieri ca acel stock imi apartine .*daca acel avatar este facut de tine, nu stiu care dintre noi e ala incepator * Nu ai precizat, dar editandu-l, punandu-ti numele pe el, afisandu-l in portofoliul tau si primind laude pentru el e exact acelasi lucru. In fine, imi bat capul de pomana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyRoYaL Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 As prefera comentarii constructive, nu unele care sa-si promoveze prostia Tocmei ce am spus ca m-am reapucat, doar nu era sa pun doar o semnatura, nu? Bai baiatule, ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu. Daca esti incepator inseamna ca trebuie sa faci RIP? ai zis ca astepti comentarii constructive, dar te legi de lume cand iti spune ca mai ai de lucrat, din pricina asta a trebuit sa intervin. Nu-ti mai asuma munca altuia! " care sa-si promoveze prostia" "ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu" El nu te-a facut prost te-ai simtit singur aparent. On : Bravo tata esti bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanita Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Sunt frumoase, succes mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) ON: Ultima semnatura ti-a iesit bine, doar ca textul imi cam fura ochii de la lucrare, data viitoare incearca sa alegi un text mai putin pompos si alege o culoare mai inchisa, poate una care se potriveste cu backgroundul, astfel incat sa nu-ti sara in ochi. " care sa-si promoveze prostia" "ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu" El nu te-a facut prost te-ai simtit singur aparent. On : Bravo tata esti bun Normal ca m-am simitit, avand in vedere ca acel comentariu e facut de mine, nu s-a scris singur. Iti dau un exemplu, daca tu scrii acum ceva gresit d.p.d.v gramatical sau cu informatii eronate etc., spun ca tu esti prost, nu comentariul. Edited March 14, 2016 by South Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiix Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 A iesit bine ultima semnatura, doar ca mi se par culorile prea calde si aprinse, trebuie sa-i reduci brightness-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaws Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Felicitari pentru munca depusa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts