christiaN Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 SOTW Number : 20 Tema : MARVEL Dimensiuni : Minim 300x125 maxim 450 x 150 , se accepta si semnaturi verticale. Puteti sa folositi orice render / stock legat de MARVEL ! Informatii : •Inainte sa postati cititi Regulamentul. •Creatile sa nu contina numele vostru pe ea , ci doar SOTW #20 B-Zone. •Castigatorul va primii urmatorul banner : Creatiile mi le trimiteti mie prin PM pana pe data de 19 Iulie 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 1# 2# 3# 4# 5# 6# Aveti timp sa votati pana pe data de 23.07.2010. Juriul care are voie sa voteze este: Christian Bebell aleXSmith JustMed AlexFTW Cei care fac +1 si voteaza aiurea , o sa primeasca WARN + Suspend , doar cei care i-am enumerat eu mai sus au voie sa voteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 o sa votez primu ca va trebui sa plek vote 1 mi se pare cea mai reusita, in rest nu prea imi plac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 (edited) Ma bucur sa vad ca pot vota, si ca sa nu existe dubii, voi vota in cel mai corect mod posibil: Lucrarea 1: E ok, lucrata, smudge, render integrat, insa...asemanarea dintre culori unde e? Adica renderul este maro-visiniu si BG albastru-alb? E singura chestie care nu.mi place, in rest este ok. La text se mai putea lucra, insa il lasam in pace. Lucrarea 2: E cam simpla, dar arata bine. Nu strica un Gradient Map si o sursa de lumina. Ar avea votul meu daca nu ar avea o greseala enorma la text Textul mai mare si mai transparent din spatele textului principal strica tot, pacat de restul lucrarii. Lucrarea 3: Destul de simpluta...nu prea am ce sa apreciez la ea. Lucrarea 4: O idee destul de buna, interesanta lucrare, insa textul, parca este copyright de la Marvell, si nici nu.i integrat. Asta strica. Lucrarea 5: Fara suparare, dar.............................. Nu am nimic de zis Lucrarea 6: Imi place sincer cel mai mult, ca aspect, insa are 2 greseli: Scanline-urile din laterale strica, nu au loc acolo, nu sunt integrate si mai trebuia un Gradient Map de final, ceva gen maro spre rosu, pe soft light 30-50%, sa mai armonizeze umpic lucrarea. Textul este ok, imi place pozitionarea si cat de cat consistent. Am facut o evaluare a tuturor lucrarilor si, desi imi este foarte greu sa votez una dintre ele, votul meu merge la Lucrarea #6. P.S: Slabute lucrari, in afara de cele pe care le.am apreciat mai mult, respectiv 1,2, si 6, hai si 4. Edited July 19, 2010 by aleXsmitH Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 votul meu se 'zbate' intre lucrarile 1 si 6 , dar dupa cate-va minute de privit cu atentie m-am hotarat sa votez lucrarea a 6-a , culorile sunt perfecte , poate daca nu puneai acele dungi in parti iesea mult mai bine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Vote#4. Frumoase culori, efecte si flow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Votez si eu , mwhahaha , 1 si 6 sunt cele mai bune , dar avand in vedere ca la prima textul e slab rau , votez 6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Votez si eu , mwhahaha , 1 si 6 sunt cele mai bune , dar avand in vedere ca la prima textul e slab rau , votez 6 . Normal acum , ar fi trebuit sa iau niste masuri.Dar stiind ca ai fost Designer si ai experienta.Te las mhuaahuaww . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 (edited) Poi sa vedem , se pare ca am ramas ultimul dar nu ce-l din urma.Bun: Niste lucrari foarte frumoasa , fiecare in felul lor. Printre cele mai bune lucrari se afla: Lucrarea NR 1 si lucrarea NR 6.Sa vedem cu ce avem de aface. Lucrarea 1: Frumos imi place cum a lucrat , cu smudge , imi place depth'ul , dar in unele parti lumina devine din ce in ce mai mare si mai puternica , ceea ce nu prea arata bine.Textul nu prea este bine integrat.Oricum felicitari celui care a lucrat-o. Lucrarea 6: Chiar imi place acest gen de lucrari.Foarte bine integrat textul , culori placute si calduroase.Efecte frumusele dar simple.O lucrare cum sar spune "curata". Concluzie: Votez lucrarea numarul 6. @ Edit: STOP VOTE ! Winner johNY cu lucrarea: Felicitari , ca premiu , primesti acest logo: Edited July 21, 2010 by Christian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts