Jump to content

Prezentare ImTouchk

ow sit
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: ImTouchk

- Prenume: Mugur

- Varsta: 14 ani

- Locatia: Ploiesti

- Ocupatie: Html, design, pawno, samp

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP, CS:GO, ETS2, Survival, League of Legends

- Hobby-urile tale: Imi place sa ma joc pe rpg3 si rpg2 cat timp sunt la calculator adica o parte din zi, si cand nu sunt sa ies afara la soare sa ma joc sa ma distrez cu prietenii.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):

Salut, eu sunt Vlad Mugur și am 14 ani. Vin din orașul Ploiești, un oraș foarte drăguț care este liniștit. Îmi place ca hobby să stau pe calculator, să ies afară cu prietenii, să petrec timpul în restaurante și multe altele. Sportul meu preferat este basket-ul. Fac un curs de Engleză cu o dnișoară foarte drăguță de câțiva ani, deoarece am vrut să studiez această limbă, pentru viitor. Am învățat de mult Engleză destul de bine, dar vreau să mă perfecționez și mai mult. Pe serverele de SA:MP, jocul renumit, îmi place să fiu în orice facțiune, indiferent de rank. Sunt un băiat liniștit care nu înjură, se ceartă sau ceva de genul. Vă mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestei descrieri.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un coleg, @MariusGaming3D / @ElectroBytu

- Alte precizari?: Salut!

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.