Jump to content

[Portofoliu] milyqn

milyqn
 Share

Recommended Posts

Ca sa poti adauga imaginile pe forum, trebuie sa dai click dreapta pe imagine si selecteaza "Copy image location" sau "Copiaza adresa imaginii" si ii dai paste aici.

Edited by Alphadores

Frumos blur, felicitari, incearca border negru nu alb..

@, copile, daca mai comentezi aiurea o sa ai interdictie p`Aicisa, ce crezi ca e taraba? citez "trebuie sa va exprimati parerea intr-un portofoliu in minim 5 cuvinte, trebuie sa spuneti ce va place si ce nu.."

Frumos blur, felicitari, incearca border negru nu alb..

@, copile, daca mai comentezi aiurea o sa ai interdictie p`Aicisa, ce crezi ca e taraba? citez "trebuie sa va exprimati parerea intr-un portofoliu in minim 5 cuvinte, trebuie sa spuneti ce va place si ce nu.."

Bine, vezi sa nu ma bati. Apropo, ce ai cu mine?

Mai bn lasă brush-ul deoparte, arată mai bine, si mai pune un picbde vibrance pe ele, să fie mai "colorate".

yeah, mi-am dat seama prea tarziu ca opacitatea e destul de mare si din pacate nu am psd-urile.. si sincer cu vibrance, pe unele stock-uri nu arata chiar ok, am incercat deja, ar trebui sa-mi refac blur-ul de la 0.. totusi, up

4P4d3cQ.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.