Jump to content

[PORTOFOLIU] - Bows

BAWZIE
 Share

Recommended Posts

EDIT. NEW (continutul este original, rog sa nu se fure): TEMPLATE site medical.

cat ti-a luat sa-l faci, 10 minute? il numesti template doar pentru ca ai sus un meniu si jos 3 logouri de la retele de socializare?

ai lucrari foarte slabe, in general textul le strica. stockurile sunt bunicele dar nu sunt editate mai deloc. mai ai de lucrat, mai als daca vrei functia de designer cum zici..

M-ai omorât.

nu doar pe tine..

cat ti-a luat sa-l faci, 10 minute? il numesti template doar pentru ca ai sus un meniu si jos 3 logouri de la retele de socializare?

ai lucrari foarte slabe, in general textul le strica. stockurile sunt bunicele dar nu sunt editate mai deloc. mai ai de lucrat, mai als daca vrei functia de designer cum zici..

nu doar pe tine..

Multumesc de propunere... nu prea am idee ce sa fac cu text-ul... legat de template ... este primul meu template.

NEW (de la cereri): splvyM8.png

21SaCW4.png

6sbKnkf.png

LdyFxGJ.png

sjjKiA8.png

Edited by bowS nWo

Imi place ca esti perseverent si ca iti doresti sa te perfectionezi. Eu pot sa vad o diferenta (inspre bine) intre primul si ultimul post de aici, iar dupa cum zicea cineva mai sus, textul strica unele lucrari, insa e ok. Mult succes mai departe!

Edited by uV TheoNeuer

O5ctObN.png

daca asta e o creatie demna de functia de designer inseamna ca eu unul sunt paralel cu tot ce tine de grafica.

in primul rand nu ai respectat dimensiunile cerute, fapt pentru care headerul forumului arata in halul asta. in al doilea rand verdeata a fost atat de bine integrata incat a dat pe langa, la propriu. nu stiu daca pe tine unul nu te deranjeaza brush-ul acela negru peste verdeata respectiva cat si peste oua. stiu ca vina nu este a ta ci a lui Bobo, am venit aici sa iti critic felul in care lucrezi. acesta a fost ultimul meu post pe comunitate, si doresc sa iti spun din toata inima ca nu ai ce cauta in echipa de designeri. nu esti singurul stiu asta dar se pare ca de la un timp de vreme pe comunitate nu se mai pune accent pe calitate ci pe cantitate.

8mClvJb.png

Edited by RiCHTER

@richter, mda..cam așa e, vorba ta cantitate nu calitate, aici este vina lui @DaniSteptu deoarece jumate din designerii aleși zici ca lucrează în paint, nu o-i fi nici eu mare designer, dar mi se pare incorect ce a făcut, nu sunt invidios ca au primit alții designer, intr-adevar ar fi frumos să ai funcția de designer, dar măcar să fi primit cineva care chiar știa să lucreze..imi pare rău dacă am jignit pe cineva, dar mi-am exprimat părerea..

Edited by JaSSeM

Nu as dori sa ma cert, RiTCHER, dar stiu ca ai o mare problema cu oamenii, te certi cu toti. As dori sa nu mai postezi aici.

Legat de tine JasSeM, parere schimbata. Daca eram eu in locul tau, te-as fi felicitat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.