Jump to content

[PORTOFOLIU] Jorddy

Sir Dave
 Share

Recommended Posts

@@N MaRiuS, Multumesc.

@,Salut. M-au invatat alti oameni care au portofoliu de aici sa ma axez inainte pe blur-ul unei poze sa incerc sa o fac sa arate cat mai bine si sa invat sa fac asta pe fiecare poza si dupa sa incerc text deoarece aproape mereu dadeam fail-uri la texte daca te uiti inainte, pe primele 5 pagini.

NEW:

tumblr_oj58l4IsWx1ucnxjwo1_250.jpgtumblr_oj58kepi2a1ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohq21vW7rX1ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohmnhwF5S11ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohmnfx1SUv1ucnxjwo1_250.pngtumblr_ohi6du56G11ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohgcc9NGUw1ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohema0Bgap1ucnxjwo1_250.jpgtumblr_ohem8lnB4L1ucnxjwo1_250.jpg

Si aici niste poze de la requests:

photo-81544.png?_r=1483459803C8mNSmq.pngsl9O0Ta.pnglPq05SB.pngHst9e9m.pngfcxGV1k.png7Y0X1R8.pngPaFpbug.pngXVXX1F8.png

Si o poza dintr-un Battle:

Sz7BhQz.png

Edited by Jorddy

auch că mă dor ochii, ai de capul meu, mi-ai cerut o părere parcă mai demult și CRED că nu ți-am dat-o, ți-o dau acum.

bQjkVdb.png

Ăsta e text? Serios? Pune și tu un drop shadow 1 0 1, un gradient, marcă un brush peste dacă poți și bla bla la

@,N-am nici un brush, asta e faza :/

Mă dezamăgești aici, ai brush-ul default, joacă-te cu ăla că e fain dacă știi să-l pui unde trebuie. Brush-ul default e ăla în formă de cerc ce-și crește opacitatea din colțuri spre centru.

Cand pui brush-ul fa-l in asa fel incat sa nu iasa asa mult in evidenta, scade-i opacitatea, mareste-l, fa-i ceva, sau cand vrei sa pui un efect asemanator pe text dai blending options - outer glow, schimba-i culoare, la fel, joaca-te cu el incat sa dea cat mai bine, cel putin asa fac eu, salut!

A, da, nu ii mai baga in seama pe cei care vin cu comentarii grn "frumoase, felicitari", ei vin aici doar pentru +, eu unul, incerc sa-i evit cat mai mult deoarece nu ma ajuta si nu ma incalzeste cu nimic comentariul lor, tu o sa crezi ca lucrarile tale sunt bune si trebuie sa ramana asa, nu, nu e asa, continua sa lucrezi pana cand zici "gata ba e perfect" (chiar daca intotdeauna e loc de mai bine), dar ai inteles ce voiam sa zic, joaca-te cu mai multe textul, poti invata si After Effects ca nu e greu si iti aduce un plus acolo. Crede-ma, asta e prima mea parere asa lunga ?.

Edited by Hawx

Salut, vreau sa iti spun ca faci niste poze foarte frumoase si ca ai merita titlul de designer.

P.S. Imi faci si mie un avatar te rog?

Edited by Hori1919

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.