MraCCenTBuricuPamantului Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Sunt faine,dar de ce nu incerci sa pui si un text? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 (edited) @@N MaRiuS, Multumesc. @,Salut. M-au invatat alti oameni care au portofoliu de aici sa ma axez inainte pe blur-ul unei poze sa incerc sa o fac sa arate cat mai bine si sa invat sa fac asta pe fiecare poza si dupa sa incerc text deoarece aproape mereu dadeam fail-uri la texte daca te uiti inainte, pe primele 5 pagini. NEW: Si aici niste poze de la requests: Si o poza dintr-un Battle: Edited January 3, 2017 by Jorddy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM iLuSi0N Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Lucrezi foarte frumos, imi place, tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 @@iLuSi0N,Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgee29 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Imi place cum lucrezi! Toate sunt reusite succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Foarte frumos, felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 NEW din requests: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South PUSHA Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 @@Jorddy, Sunt frumoase! Insa, mai ai de lucrat la blur si text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 (edited) @@AIM ANONIMOUS,Multumesc.@, Multumesc. @, Stiu ca textul e la pamant, incerc sa-l rezolv. Cat despre blur incerc sa caut ceva nou. New: Edited January 8, 2017 by Jorddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWRRSS Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Frumoase creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 (edited) Requests: Edited January 12, 2017 by Jorddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 (edited) new 150x300: @@SaMsUnGi69, new 150x250: Edited January 15, 2017 by Jorddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Incearca sa iti imbunatatesti textul si sa folosesti blurul corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalvin Mashup Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Imi plac, continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgee29 Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Am aruncat o privire peste ele si sunt destul de reusite. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 @,Si ce as putea sa fac pentru a fii un text mai ok? @, Mersi, @@AIM ANONIMOUS, Mersi, [NEW 150x250] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 auch că mă dor ochii, ai de capul meu, mi-ai cerut o părere parcă mai demult și CRED că nu ți-am dat-o, ți-o dau acum. Ăsta e text? Serios? Pune și tu un drop shadow 1 0 1, un gradient, marcă un brush peste dacă poți și bla bla la Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 @,N-am nici un brush, asta e faza :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM IAWY Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 @,N-am nici un brush, asta e faza :/ Mă dezamăgești aici, ai brush-ul default, joacă-te cu ăla că e fain dacă știi să-l pui unde trebuie. Brush-ul default e ăla în formă de cerc ce-și crește opacitatea din colțuri spre centru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 @, Am incercat cu brush ceva, dar cred ca e fail.... [NEW 150x250] [brush ==>] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) Cand pui brush-ul fa-l in asa fel incat sa nu iasa asa mult in evidenta, scade-i opacitatea, mareste-l, fa-i ceva, sau cand vrei sa pui un efect asemanator pe text dai blending options - outer glow, schimba-i culoare, la fel, joaca-te cu el incat sa dea cat mai bine, cel putin asa fac eu, salut! A, da, nu ii mai baga in seama pe cei care vin cu comentarii grn "frumoase, felicitari", ei vin aici doar pentru +, eu unul, incerc sa-i evit cat mai mult deoarece nu ma ajuta si nu ma incalzeste cu nimic comentariul lor, tu o sa crezi ca lucrarile tale sunt bune si trebuie sa ramana asa, nu, nu e asa, continua sa lucrezi pana cand zici "gata ba e perfect" (chiar daca intotdeauna e loc de mai bine), dar ai inteles ce voiam sa zic, joaca-te cu mai multe textul, poti invata si After Effects ca nu e greu si iti aduce un plus acolo. Crede-ma, asta e prima mea parere asa lunga ?. Edited January 24, 2017 by Hawx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 @,Incerc. Iar astea 2 numai render nu cred ca se numesc... NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonsoo Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Cauta pe yt, sunt zeci de tutoriale cu rendere, cauta si un gfx pack pentru rendere si chestii de genu'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hori1919 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Salut, vreau sa iti spun ca faci niste poze foarte frumoase si ca ai merita titlul de designer. P.S. Imi faci si mie un avatar te rog? Edited January 28, 2017 by Hori1919 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted January 28, 2017 Author Share Posted January 28, 2017 (edited) @@Hori1919,Mersi. Desigur, astept PM cu ce doresti. Am adus niste poze destul de ieftine pentru cei ce joaca League Of Legends si le plac campionii acestia: Edited January 29, 2017 by Jorddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts