Jump to content

Bug Job Lumberjack

TyKe

Recommended Posts

Nick-ul tau: Cramula
Server: B-zone RPG 3
Descrierea bugului: Pe website la lumberjack scrie ca am skill 1 si 1% facut dar in joc defapt am skill 3 si 1%.Bug-ul este ca primesc aceiasi bani ca la skill 1 tot ce difera este ca am alta masina.
Screenshot(s):​ Sper sa fie rezolvat

http://imgur.com/a/47L08

Salut. Legat de website, bugul a fost rezolvat si trebuie intai sa se dea un restart ca sa se aplice. Legat de joc, n-ai cum sa primesti mai putini bani, vino cu o dovada.

Nu am zis ca primesc mai putini bani doar ca primesc acceiasi bani ca la skill 1. Sau atat primesti la skill 3 la fel ca la 1? eu de ex. primesc intre 1.000$ si 930$ la skill 3 asa primeam si la skill 1.

La skill 1 si 2 primesti 830$, depinde de locatie si de vehicul. Tu ai DFT.

Da si atat primesc ? Un prieten are skill 2 si primeste si cate 1000$

Da si atat primesc ? Un prieten are skill 2 si primeste si cate 1000$

Iti mai repet, cu cat e mai buna masina, cu atat primesti mai putin, pentru ca ajungi mult mai repede. Ma rog, asteapta raspunsul lui Killerfish, o sa-ti raspunda mai detaliat. Poate prietenul tau face cea mai lunga cursa (shady creeks).

Iti mai repet, cu cat e mai buna masina, cu atat primesti mai putin, pentru ca ajungi mult mai repede. Ma rog, asteapta raspunsul lui Killerfish, o sa-ti raspunda mai detaliat. Poate prietenul tau face cea mai lunga cursa (shady creeks).

Nu face cea mai sucurta The Pantopico cred ca i zicie

Atunci are cont premium cel mai probabil.

nu are sunt 100% sigur dar oricum acum a intervenit un Bug mult mai mare care tot eu l-am raportat

nu are sunt 100% sigur dar oricum acum a intervenit un Bug mult mai mare care tot eu l-am raportat

Vezi pe profilul lui pe rpg. Eu nu cred ca e niciun bug, ti-am zis, tu ai dft si iti scade din suma care ti-o da. Asteapta mai bine raspunsul lui killerfish.

Bugul de pe site s-a rezolvat. Treaba cu plata este că nu ar trebui să consideraţi doar suma finală, ci şi timpul în care aţi obţinut-o. Dacă voi la skill 1 primiţi 1,000$ în 15 minute de muncă iar la skill 3 primiţi 1,000$ în doar 8 minute de muncă, practic asta ar însemna că în cele 15 minute de muncă pe care le petreceaţi la skill 1 pentru 1k, acum luaţi 2k. Aşa stă treaba, luaţi în calcul şi timpul pe tură, nu doar plata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.