Jump to content

Purtati ochelari/lentile de contact.

xpl0od
 Share

Recommended Posts

As vrea sa aflu si eu cine poarte Ochelari in special Lentile de contact cu driptri.

Nu de alta dar as dori sa imi pun si eu niste lentile deoarece am probleme cu ochii si sunt nehotarat. Astept si pareri.

Am purtat cand eram mai mic,aveam o mica problema,acum nu o mai am, deci numai port :-d(ochelari)

Port ochelarii de la varsta de 3 ani , este nasol , oameni "incultii" fac baza de tine , te iau peste picior s.a.m.d ..

Faza nasoala , este ca nici nu pot sa fac operatie la varsta de 18 ani deoarce am probleme foarte mari cu ochii .

Sfatul meu este sa porti ochelarii de vedere , in locul lentilelor de contact , sunt mai costisitori dar nu iti provoaca infectii sau mai stiu eu ce ... cu lentilele trebuie sa fii foarte precaut daca sunt murdare ochiul ti se poate infecta , si dintr'o problema minora cu ochiul ajungi la cine stie ce...

Eu nu port nici Ochelarii nici lentile pentru a ajuta vederea , port doar lentile de contact pentru a imi schimba culoare ochilor , care nu face niciun rau ochilor , nu am avut niciodata probleme cu vederea , si sper sa nu am niciodata !

Nu port si nici nu vreau sa port ochelari sau lentile de contact. Dar am vrut candva sa imi pun lentile de contact pentru a-mi schimba culoarea ochilor. Acum imi place verdele inchis pe care il au ochii mei, chiar la nebunie :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.