Jump to content

The Last Generation [TLG] - Discutii / Discussion

Share

Recommended Posts

Sunteti de acord sa facem un canal de Team Speak 3 pentru a putea vorbi acolo (caterinca maxima)?

PS: Cine doreste canal de TS3 dati +1

Edited by KillThaLol333

Sunteti de acord sa facem un canal de Team Speak 3 pentru a putea vorbi acolo (caterinca maxima)?

PS: Cine doreste canal de TS3 dati +1

Eu zic c-ar merge și un grup de whatsapp. :)

Băieți, aici se oprește si drumul meu in această familie si anume The Last Generation. Voi pleca într-un clan, alături de niste prieteni. Imi pare bine că am putut face o glumă, fie ea mai bună fie ea mai rea. Mi-a părut bine că am putut să dau o mână de ajutor cui am putut. M-am bucurat alături de voi, aproape de fiecare moment, au fost momente mai comice pentru mine, dar si mai proaste, dar cum ziceam sunt doar "amintiri" alături de voi. Poate ne mai auzim, pe /f, la un rob sau etc, cine stie. Vreau să vă mulțumesc că mi-ați fost alături de mine si la bine si la greu, ati fost o familie pentru mine, mi-a părut bine. M-am acomodat super ok si foarte repede aici, chiar a fost o experientă prin care, posibil n-o să mai trec.

Succes băieti cu clanul, cu Helperul sau fie cu Sublider, Liderul. Succes, si vă mulțumesc pentru tot.

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.