DarK4MooN Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Multumesc Rusko, daca ma vezi pe turf sa nu ma bagi in seama Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Salutare baieti. Astazi am deschis clanul The First Generation pentru a acorda si altor playeri sansa sa faca parte din acest clan, cand se vor face noi locuri. Clanul va fi platit de Killah, dar, cine doreste si il poate ajuta, puteti transfera orice suma in contul de clienti extazzy_alex.effect@yahoo.com. Am vazut ca multi ati lasat comentarii ca ajutati si la fel si la voturi, acum sa vedem cati dintre voi o vor face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Frumos ca am facut un nou clan pentru juniori Salut, ce mai faceti? Hai cu activitatea pe forum. Un weekend frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Malkaris Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Salutare, ce sa mai facem putin pe acasa asa ca de Weekend. Avem Camera si pe Serverul de Teamspeak. Nume The Generation ne auzim si pe acolo? Un weekend Fain sa aveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 I-auzi, o sa iau si eu TS Salut, ce faceti? O seara frumoasa, haideti cu activitatea pe forum wee Un weekend frumix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syntex Razvan Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Neața, ce faceți ? Să aveți un început de săptămână bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 (edited) Salutare! Ce mai faceți? Ce mai ziceți? Edited March 22, 2017 by TLG White 2k17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Salut, eu unul mă chinui să învăț un fragment din Hamlet pentru școală... Tu ce mai faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 @@Victory LiviuC, Bine, puțin pe aici. Spor la învățat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 @@Victory LiviuC, Bine, puțin pe aici. Spor la învățat! Mersi, o să am nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Neata, ce faceti? Cum o mai duceti? #activpeforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Killah Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Salut, eu sunt la munca astept sa treaca ziua, treaba e buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Salut, eu fac un eseu la engleză. Cam inactivi pe aici, nu că eu aș fi activ. Ce mai faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Salutare! Ce mai faceți? Ce mai ziceți? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HN Daryl Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 @, Uite foarte bine, eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Ayhao Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Salut ba, si bine v-am regasit, ma simt Andrei Cosmin:)) N-am mai postat de ceva timp pe aici si m-am gandit sa dau pe la voi, ce mai faceti bai uratilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syntex Razvan Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Ayhao codat si donator. Facem bine, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK4MooN Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Salut! Eu am ajuns la ideea ca mai bine ma las de RPG4 dupa ultimele intamplari (cel putin 30-45-60 zile am in plan). Am decis sa parasesc clanul pentru a face loc si altora! Multumesc tuturor din componenta acestui grup pentru fiecare moment frumos petrecut impreuna. Va doresc mult succes din toate punctele de vedere si aveti grija de functia voastra! V-am pupat si sper sa ne reauzim curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 @@DarK4MooN, Păcat băi.. Salutare! Ce mai faceţi? P.S. Cam mare inactivitatea pe aici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Salutare,tocmai ce am intrat si eu in acest clan,va multumesc pentru primirea calduroasa si sper sa ne intelegem cat mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG RusKo Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Salutare baaa, ce mai faceti? Inactiv rau topicul asta Am si eu o intrebare, cand o sa fie eventul ala mare pentru TLG? Pentru care am donat. O seara frumoasa sa aveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syntex Razvan Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Da, e inactivitate pe aici drew zi si tu cand faci eventu ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Vreți activitate,uite activitate Ce mai faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Malkaris Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Barman, hai cu Spamu ! Ce sa fac am prelungit vacanta de Paste si ma bucur de ea. La voi cum merge toate bune si Frumoase ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Barman, hai cu Spamu ! Ce sa fac am prelungit vacanta de Paste si ma bucur de ea. La voi cum merge toate bune si Frumoase ? Da frate,cum să nu meargă? Dar la tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts