Jump to content

[B-ZONE TV] "Never give up!"-The history of Yuri

RaresT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: "Never give up!"-The history of Yuri
Gen: Actiune
Data: 05/06/2016
Scurta prezentare:
Pe data de 23.09.2012 la ora 17:52, pe serverul RPG2 se conecteaza XAlinX, un jucator necunoscut. Acesta, ca orice alt incepator, incepe sa lucreze la diferite joburi. Dupa ceva timp, protagonistul isi cauta o masina la CNN LV, unde vede un anunt "Paramedics recruteaza", XAlinX a fost la interviu si, a trecut cu brio, liderul dandu-i o sansa de a face parte factiunii Paramedics.

Dupa multa munca, dupa multa experienta in factiuni pasnice, ganguri dar si departamente, XAlinX candideaza la functia de primar, pe care o va avea. Inainte cu cateva minute de sfarsirea mandatului sau acesta se decide sa-si schimbe numele din XAlinX in Yuri.
Datorita sfarsirii mandatului sau, se decide sa mearga si sa chefuiasca in clubul sau preferat "Premier Club", un club de manele de prin zona. Fiind beat, acesta este jefuit de catre localnici, ramanand falit.
Singura lui optinue este sa cerseasca cativa banuti la CNN LS, dar este agresat de un politist care ii spune sa paraseasca zona deoarece este proprietate privata. Zis si facut, Yuri paraseste zona si decide sa inceapa afaceri. De la BMX la Infernus, nimeni nu ii accepta ofertele sale, nici in-game, nici pe forum, dar nu a renuntat si a reusit!
Dupa mult timp, acesta devine un om foarte bogat si, intr-o zi cand se uita pe forum vede ce update s-a intordus pe serverele RPG "Sisteme de refferali", acesta are o idee, ceea de a-si deschide si el referalul si de a creea un sistem unic pana atunci ci anume recompensarea jucatorilor ce s-au logat pe referalul acestuia prin bani, ajutor de a intra in factiune, bunuri materiale etc.
Cu aceasta ocazie, acesta decide sa-i creeze prietenei sale din realitate un cont pe referalul sau si pana la urma sa se casatoreasca si in-game. Acestia au avut, si inca au o relatie de foarte mult timp.
Datorita sistemului sau unic, dar si datorita dedicarii sale, si faptul ca nu a renuntat, Yuri devine cel mai bogat jucator de pe serverul RPG2.
Pe 30.05.2016, acesta decide de a-si da o parte din averea sa la niste jucatori ce au creativitate, drumul lui Yuri se va incheia aici.
Remember Yuri, nu te vom uita niciodata si te asteptam cu drag sa te reloghezi pe serverul RPG2.
Videoclip realizat de:
-RaresT & @@RW LuxSoR
Ti-a placut acest video? Sustine-ne prin apasarea butonului de "+1" la concursul organizat de Yuri: http://tinyurl.com/Plus1LaRaresT
rep_up.pngrep_up.pngrep_up.pngrep_up.png

Link:

Edited by RaresT

@, pute invidia pe tine. Sincer, pentru mine ăsta e doar un joc, văd că tu suferi prea mult că ai rămas fără business și plângi ca muierea. Vorba ăluia, sinucide-te că nu mai are rost. Din 2 cântări fac bani cât toată familia ta, așa că nu văd de ce mi-aș depunde C.V.-ul la un alt loc de muncă.

p.s. - nu am nimic cu tine dar nu te baga în necunoștință de cauză.

@, pute invidia pe tine. Sincer, pentru mine ăsta e doar un joc, văd că tu suferi prea mult că ai rămas fără business și plângi ca muierea. Vorba ăluia, sinucide-te că nu mai are rost. Din 2 cântări fac bani cât toată familia ta, așa că nu văd de ce mi-aș depunde C.V.-ul la un alt loc de muncă.

p.s. - nu am nimic cu tine dar nu te baga în necunoștință de cauză.

Da' la ce canti tu cumetre? La frunze vara pe banca? E bine ca faci ce-ti place da' asta nu inseamna ca tre' sa te legi de oameni in necunostinta de cauza :)) de ce as fi invidios pe un om care pune toti pruncii sa-l laude intr-un joc? In locul tau m-as baga cu capul in pamant de rusine. Nu m-am putut abtine :)) e prea penibila faza si tre' sa fii redus mintal ca sa faci acest lucru pentru ca nimanui nu ii pasa de ce ai realizat tu pe un joc de mai bine de un deceniu si nu ma refer strict la tine ci la majoritatea care vor sa mai faca posturi de genu'.

Cat despre car rentu' ala, http://i.imgur.com/lND5yFW.pngmereu exista un strop de dreptate.

@Mark o fo' fain de pasti pe samp?

Edited by SilenCe98

Wow, mi-a scăpat o lacrimă pe picior în jos. Am juca pe rpg 2, l-am văzut de câteva ori pe server, dar n-am discutat cu el. Nu mă interesează ce-a făcut, dar nu te lua de fratele SilenCe că nu e bine. El şi-a pierdut business-urile, datorită "ilegalităţilor" de pe RPG 2.

Când eu, Maxtreme2008, fost Leader al gangului Red Dragon Triad, aveam cei mai buni membrii de pe server (ever), iar şobolanii voiau să facă în aşa fel să pierd Leaderul, că erau ei proşti şi nu făceau faţă. Fratele lui Bestial, Hellboy (un donator, rupt de foame), i-a dat PM lu` bobo "Bobo, eu sunt un donator şi nu sunt de acord ca Nicoals să îi scoată warnul lui Maxtreme2008). Păi normal în rasa ta de copil prost că trebuia scos warn-ul, era dat aiurea.

#Bestial, fratele lui Hellboy, era Leader Southern Pimps.

Marik, care m-a banat pentru "radardisc.asi". Văzuse că m-a luat Ybaan25 sublider la el şi ce-a zis "ia hai să-l execut". Dacă radardisc.asi e mod ilegal, e clară treaba. =))

Vorbeşti de bani şi pnm, când un prieten din realitate avea cei mai mulţi bani la deschidere, asta n-o mai ştie nimeni. Voi, donatorii infecţi, normal că primiţi o altă atenţie şi totodată, funcţii mai rapid.

Oricum, o funcţie pe samp = 0 în realitate.

Business-uri, case, bani, voi le aveţi din donaţii sau afaceri ilegale. Eu, am avut 2 business-uri şi 2 sultanuri (fĂră să donez). Continuaţi să fiţi pupincurişti, vă stă bine!

Edited by South Max

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.