KeNNyAdv Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci, mi-a fost schimbat numele de pe forum fara aprobarea mea de catre Dani Steptu. Stiu exista deja un Anonimaxx, dar de ce mi-a fost schimbat numele fara aprobarea mea. In plus ce nume mi-a pus ''Vasea Exterser'' ce nume e asta? Si in plus de ce l-a pus fara aprobarea mea, acum nu imi mai pot schimba numele, si il am pe asta nasol.Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar, stie DaniSteptu, el mi-a schimbat numele. Alte precizări: Acest topic este mai mult pentru Administratori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimaxx Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 De ce mi-ai copiat nume plagiatorule schimba poza de profil. Eu mi-am facut poza aia jegule am psd in pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 De ce mi-ai copiat nume plagiatorule schimba poza de profil. Eu mi-am facut poza aia jegule am psd in pc. Putin imi pasa de tine. P.S. Check My Stants - Cont RPG2 cu full logs din Republica Moldova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimaxx Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Putin imi pasa de tine. P.S. Check My Stants - Cont RPG2 cu full logs din Republica Moldova Revin cu dovezi cand mi-ai spart contul! dupa mail. 10 minute. pewpyk b0$$ Uite ce am eu aici http://imgur.com/a/xd8g8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Revin cu dovezi cand mi-ai spart contul! dupa mail. 10 minute. pewpyk b0$$ Uite ce am eu aici http://imgur.com/a/xd8g8 Pwp, ca tu ai aceptat, nu aveam cum sa ti-l sparg daca nu accepta-i, acum nu mai ai ce face, contul ale Full Logs de mai mult de 1 luna, contacteaza-l pe Kelton si iti va spune. Bafta in continuare. P.S. Daca ti-a venit confirmare pe mail si ai acceptat, asta inseamna ca ti l-am spart? Mai bine stai la banca ta. In plus dovedeste ca nu tu ti-ai trimis alea, acum mult timp. Cam ti-ai dat R3Kt prietenas, nu vezi ca alea is din 2015 ? )))) Pe bune? Si tu acum vii cu dovezile alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted May 7, 2016 Author Share Posted May 7, 2016 Puteti da T/C. Am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Anonimaxx - 2xAV pentru posturi inutile. AniMaXx - AV pentru post inutil + limbaj. AniMaXx - AV pentru off-topic. Closed. Tura viitoare o să am grijă să luați și Warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.