Jazalyn Campbell Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Buna ziua. Astazi, 12.05.2016, am dorit sa imi instalez uTorrent in calculator. Am intrat chiar pe site-ul lor pentru a-mi descarca programul dorit. Am dat descarca, bine inteles, dupa care, normal, a aparut in folderul downloads. Cand am dat click, mi-a aparut logo-ul de mai sus, ca un program, pe desktop. Nu am stiut ce este mai exact acest program. Din cate cred eu, pe pagina oficiala de la uTorrent nu au ce cauta virusi. M-am informat putin pe internet si am aflat ca ar fii virus, insa nu sunt foarte sigur de asta. Doresc ajutorul cuiva sa imi spuna daca e virus, si daca chiar este, cu ajutorul programatorului sa il pot sterge din calculator. Sper sa primesc un raspuns corect cat mai rapid. Ma astept ca programatorii sa raspunda. Ar fii cel mai bine, asa as fii mult mai sigur. Va doresc o zi buna, cei ce au mai avut acest program si zic ca e virus, si l-au eliminat, ii rog sa lase un reply despre cum l-au eliminat ei din calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Buna ziua. Astazi, 12.05.2016, am dorit sa imi instalez uTorrent in calculator. Am intrat chiar pe site-ul lor pentru a-mi descarca programul dorit. Am dat descarca, bine inteles, dupa care, normal, a aparut in folderul downloads. Cand am dat click, mi-a aparut logo-ul de mai sus, ca un program, pe desktop. Nu am stiut ce este mai exact acest program. Din cate cred eu, pe pagina oficiala de la uTorrent nu au ce cauta virusi. M-am informat putin pe internet si am aflat ca ar fii virus, insa nu sunt foarte sigur de asta. Doresc ajutorul cuiva sa imi spuna daca e virus, si daca chiar este, cu ajutorul programatorului sa il pot sterge din calculator. Sper sa primesc un raspuns corect cat mai rapid. Ma astept ca programatorii sa raspunda. Ar fii cel mai bine, asa as fii mult mai sigur. Va doresc o zi buna, cei ce au mai avut acest program si zic ca e virus, si l-au eliminat, ii rog sa lase un reply despre cum l-au eliminat ei din calculator. Pe site'ul oficial nu sunt virusi. Astept link sa vad de unde l'ai downloadat si vedem dupa ce si cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazalyn Campbell Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 http://www.utorrent.com/intl/ro/downloads/android. Apare Android ca sunt pe telefon. Dar pe calculator, de aici l-am luat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 @, nu sunt virusi pe acel site. Imi poti spune cum ai considerat ca este un virus sau cum se manifesta? Ai observat ceva diferit sau? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazalyn Campbell Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Nu, dar nu stiu de ce mi s-a downloadat acel program, in loc de utorrent. Nu s-a manifestat in nici un fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 @, probabil ai apasat pe vreo reclama sau cine stie. Nu e nimic critic, stai linistit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) M-am informat putin pe internet si am aflat ca ar fii virus, insa nu sunt foarte sigur de asta. Maelstorm nu e un virus, e un browser cu unele functionalitati speciale. Nu stiu unde ai citit ca ar fi un virus. Uite aici site-ul lor oficial. Edited May 13, 2016 by Cdorsu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazalyn Campbell Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Multumesc, din cate m-ati informat trag concluzia ca MaelStrom nu este virus. In orice caz, l-am eliminat din PC. Topic-ul se poate inchide, multumesc de ajutor. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Problema rezolvata. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts