Jump to content

[B-Zone Battle] DEX vs RaresT

Invision
 Share

[B-zone Battle] DEX vs RaresT  

17 members have voted

1. 1. v1 or v2?

• v1
      6
    • v2
      11

Recommended Posts

@, iti accept provocarea.

Aasteptam ca un designer sa se ocupe de acest Battle. Iti urez succes, DEXX.

V1 e pe sistemul pitipoancelor de pe fb care isi pun citate din Platon la poze in care sunt jumate goale, textul nu are nici cea mai mica relevanta cu poza.

In fine, aici judecam din punct de vedere al editarii, votez v1, desi e putin prea intunecata.

Votez a doua varianta (V2). A ales o dimensiune corecta, este redimensionat destul de bine si pot spune ca a pozitionat destul de bine acea fata. Omit faptul ca este putin prea roz si prea "aprins". Prima varianta este prea lunga si inchisa. Arata bine fara acel text, eventual cu o dimensiune de150x250 si cu acea inchidere de culori. Pot spune ca imi place acel text. Succes!

@@Stryker, esti idiot? Ai scris de doua ori acelasi rahat in topic.

@@Cristina, degeaba ai pus Poll pentru ca accesul este nelimitat deci daca juratii voteaza in favoarea lui V1, V2 isi poate pune prietenii sa-l voteze si sa faca mai multe voturi, unde-i logica?

Era battle-ul de care ma ocupam eu, prima lucrare este a lui DEXX si a doua a lui RaresT, mi se pare ca s-a votat cu o doza de retardism prea mare, chiar daca citatul de la prima poza este hilar, tot arata de zece ori mai bine ca V2.

Poti da T/C.

Edited by SUNTSILENTAIMBOT

@, nu mi-am pus nici un prieten sa voteze, sa nu creada nimeni asta si ai dreptate cu tot ce ai spus, si ca arata mai bine decat a mea cu exceptia textului.

Ma retrag din Battle nu vreau sa creda lumea ca-mi pun prietenii sa voteze, castigatorul este DEXX.

// T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.