Jump to content

Playerii de pe B-Zone RPG1 din ziua de astazi

SilenCe

Recommended Posts

@, deci eu iti pun videoclipul in post si tu imi pui alt video si ma intrebi daca ma refeream la ala, nu ba, ma refer la asta

Daca tot nu intelegi videoclipul de mai sus a fost bagat in acest videoclip https://www.youtube.com/watch?v=DF0rtrXOInI

E asa greu de inteles :|

Na, poate intelegi unde bat q61a3nE.jpg

@, Nu nu stii :)) folosesti niste metode cu grad de penibilitate extrem de ridicat. Copii de 12 ani ca tine n-au altceva de facut si mna, asa se intampla. Daca voiam sa ajung in staff o faceam da' n-am aplicat niciodata pentru ca nu mi-a placut, am preferat sa fiu alaturi de prieteni nu stau sa raspund la intrebari prostilor.Tu ai fost de la inceput un 0 si te-ai terminat cu -0, ai pwpat in stanga si in dreapta ca sa ajungi si tu in NG, ai jucat 300 de ore pe luna ca sa ajungi Helper si ti-ai bagat alocatiile pe 5 ani ca sa ajungi si tu admin =)) Si ce ai facut mah... ai luat remove ca un distrus si dupa ai inceput sa te razbuni pe toti =)) Asta dovedeste ca esti un copil frustrat care n-a vrut altceva decat atentie, insa nu a stiut cum s-o obtina si ce s-a gandit el... hai sa caut poze penibile, fac un colaj si scriu acolo numele celui care m-a facut de cacat. So cry...

EDIT: Presimt un ban permanent pe conturile RappaRO, Prestige si Konow <3

Adevarat hahahahahahahahaahhaa :X

@@Kelton, Hai ma Kelton ce pula mea, alta replica nu mai ai? Asa zici mereu "Nu ai cum sa cunosti o persoana in timp scurt", pai daca esti asa inteligent ii faci un profil psiho-comportamental si iti dai seama pana unde il duce mintea. Dar ti-ai pus vre-o data intrebarea "de ce se schimba oamenii"? Pai iti zic eu de ce, multi dintre actualii admini te injura pe rupte, pentru "administrarea" pe care le-o oferi. Eu am fost baiat destept, am dat contul cu tot cu functie unui prieten si l-am lasat sa isi bata pula de voi cum ii place, si nu regret nici un moment ;) Asa ca, invata sa iti asumi ceea ce zici si faci, nu mai o da in "fabule" cu mine ca eu nu sunt @, sau @, sa ii iei cu vrajeli. Ca pe ambii i-am umilit, unu l-am tinut banat vre-o 2 zile ca asa am vrut eu si pe unu l-am facut mai de cacat ;). Asa ca, baga iar suspend sau vre-un ban de 2,3 luni :) si ia-o din loc. Apropo cand mergi, sa iti pui un set de servetele la fund, cand te linge Silence si restul sclavilor sa aiba cu ce sa se stearga la gura :P

Bye © all right reserved by RappaRo & Prestige !!

@@Kelton, Hai ma Kelton ce pula mea, alta replica nu mai ai? Asa zici mereu "Nu ai cum sa cunosti o persoana in timp scurt", pai daca esti asa inteligent ii faci un profil psiho-comportamental si iti dai seama pana unde il duce mintea. Dar ti-ai pus vre-o data intrebarea "de ce se schimba oamenii"? Pai iti zic eu de ce, multi dintre actualii admini te injura pe rupte, pentru "administrarea" pe care le-o oferi. Eu am fost baiat destept, am dat contul cu tot cu functie unui prieten si l-am lasat sa isi bata pula de voi cum ii place, si nu regret nici un moment ;) Asa ca, invata sa iti asumi ceea ce zici si faci, nu mai o da in "fabule" cu mine ca eu nu sunt @, sau @, sa ii iei cu vrajeli. Ca pe ambii i-am umilit, unu l-am tinut banat vre-o 2 zile ca asa am vrut eu si pe unu l-am facut mai de cacat ;). Asa ca, baga iar suspend sau vre-un ban de 2,3 luni :) si ia-o din loc. Apropo cand mergi, sa iti pui un set de servetele la fund, cand te linge Silence si restul sclavilor sa aiba cu ce sa se stearga la gura :P

Bye © all right reserved by RappaRo & Prestige !!

Asta suna de parca te-ai facut ratat singur =)) restu' sunt numa' aberatii de copil frustrat. Csf... cand nu mai ai cale de iesire te afunzi mai rau.

51DJGHVCDnL._SY355_.jpg

@, Vai de viata ta, ce sa incerc ma :) Ti-am zis, tu ai vazut pizda doar la nastere si singura femeie pe care ai pus mana a fost ma-ta, so sad... Ba chiar imi pare rau, nu vreau sa mai jignesc pentru ca nu meritati acele cuvinte dar cand va vad cat sunteti de terminati din toate punctele de vedere si bateti cu limba in tastatura si cu mana pe sub masa, mi se face mila. Vrei sa iti dau un sfat, ca de la barbat la baiat care danseaza cu maicasa ?

GET A LIFE !!

L-) L-) L-) L-) L-) L-)

Problema e că n-ai de unde să știi exact cum este o persoană într-un timp scurt :). Chiar și un miel poate să ascundă sub piele un lup.

Cert e că astfel de persoane n-au viață lungă în staff. Pur și simplu pe unii atât îi duce capul :)

Bunaa amiceeeee :)

eu nu sunt @SilenCe98, sau @v8 Poltergeist KIA, sa ii iei cu vrajeli. Ca pe ambii i-am umilit, unu l-am tinut banat vre-o 2 zile ca asa am vrut eu si pe unu l-am facut mai de cacat

Ce-ai facut tu ma paralelule? Acum ca nu mai esti admin te pot lua in pula cat vreau. Crezi ca pe mine ma ia Kelton cu vrajeli? Ai de pula mea.. daca ai sti cat de mult am zis ca stafful lui este full de autisti nu m-ai crede. Daca pe tine doar sa-ti manifesti frustrarile intr-un joc te duce mintea, fie ca tine, nu ma bag. Pe cine ai tinut tu banat 2 zile/ facut de cacat? Te-ai facut singur la cat de prost esti, sa fiu sincer ai noroc ca nu eram eu admin si tu sa fi jucator random ca ai fi stiut ce inseamna sa fii bulangiu cu adevarat :) Hai nu mai fi gangster la tastatura, ca oameni ca tine am vazut cu miile. Vezi ca eu nu-s silence sau oricine altcineva sa-ti bati pula de ei cum vrei tu.

@, Ce admin sa fii tu ma parlitule, ca ai 13 ani :) Nici sa imi maturi prin casa nu te-as angaja la cat esti de prost. Auzi tu, ma face "gangster" un virgin de 13 ani, funny :)) csf... Tie si lu Silence nici pula nu v-as da'o, ca in loc sa sugeti voi o mancati. Tu nu ai vazut cum arata un baton de salam in viata ta, ce sa ma zic si de mascarpone sau alte chestii. Cand am intrat la tine in pc imi sugeai pula din toate directiile si acum esti tare in gura ? :O Borac infect ce esti.

Ce admin sa fii tu ma parlitule, ca ai 13 ani Nici sa imi maturi prin casa nu te-as angaja la cat esti de prost. Auzi tu, ma face "gangster" un virgin de 13 ani, funny csf... Tie si lu Silence nici pula nu v-as da'o, ca in log sa sugeti voi o mancati. Cand am intrat la tine in pc imi sugeai pula din toate directiile si acum esti tare in gura ? Borac infect ce esti.

Bai gangster la tastatura usor sa nu-ti spargi vreun nerv. Logic ca nu-ti ziceam nimic cand erai admin la cat de autist e staff-ul iti dai seama. Tu ai dat dovada cat de prost esti si nici cancer nu meriti sa ai ca prostia ta ar fi leacul ideal.. Zici ca am 13 ani, auzi la el, esti vre-o zana ceva de bagi speculatii de genul? La ce mentalitate ai nici la sanatoriu nu te-ar primi, schizofrenicule. Ba RapanosuRo ai ajuns sa-ti exprimi frustarile de sclav intr-un joc ca asta ma? Nu te baga nimeni in seama la cat de handicapat esti si vii aici sa ceri pula ma? Daca ma iau de tine te ascunzi sub pat futu-te-n gura. Hai suge-ma in alta parte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.