Jump to content

[GIFT] 10 avatare free pentru toti.

eB Alphadores Stefan
 Share

Recommended Posts

Foarte frumoase ,felicitari!

Salut, m-am uitat la avatarele tale ce le-ai "daruit" acestor utilizatori.

Personal nu consider ca unele sunt facute de tine si iti zic si de ce.

Am vazut multe din ele exact la fel pe alte comunitati de designeri. Ca sa nu zici ca sunt un hater pentru ca vor aparea si altii pune si tu un psd aleatoriu aici de la o lucrare, o poza la psd unde sa se vada toate efectele adaugate si nu doar scrisul, multumesc anticipat si nu te supara.

@, daca tot crezi ca sunt copiate, da-mi te rog link undeva cu lucrarile astea pe alta comunitate inainte de data postata de mine. .psd nu stiu sigur daca am facut, am sa ma uit prin pc. Te consider hater, deoarece nu o sa intervii cu nici o dovada ca au fost copiate, aici e primul si ultimul loc unde le postez, pentru ca ele contin si "B-ZONE.RO".

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Cum sa pun ma link din alta parte unde le-am vazut? Poti gandi macar putin?

N-am cum sa pun pentru ca reclama automat si asa cum am spus mai devreme, oricine poate sa puna acel textcu b-zone.ro.

Avand in vedere ca text-ul este de cacat iar efectele unele bune nu consider ca e facut de tine decat text-ul.

Deci dovedeste cu o poza la psd sa vedem daca chiar sunt ale tale.

@, da-mi link in pm, sau oriunde, doar vreau sa le vad. Nu fac .psd la orice lucrare, cand m-am apucat de Ps faceam Ps si la request-uri, dar de ceva timp nu mai fac decat la Battle-uri. Totusi vreau acel link prin pm, sau oriunde alt undeva, nu conteaza daca nu e pe forum.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Regulamentul interzice trimiterea prin pm sau orice alta modalitate de link-uri ce nu apartin de comunitatea b-zone deci nu vei primi nimic de la mine.

Am sa te rog sa pui un psd sau automat nu ai o dovada pentru aceste lucrari si topicul va fi inchis iar pozele sterse.

Este de datoria ta sa pastrezi macar unul din psd-uri pentru a dovedi lucrarile, sau postezi de ieri pe azi si nu stii asta?

Daca nu postezi un psd atunci raportez si aia este, nu mai stau la alte discutii.

Ok, nu prezinti PSD atunci nu avem ce discuta, o sa raportez acest topic sa vedem ce hotaraste avand in vedere ca nu ai nici macar un psd la lucrari. Frumos sa te lauzi cu lucrarile altora. N-am eu ce discuta cu persoanele de pe jocuri pe skype sau alte cai de comunicare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.