Jump to content

FEAR 2 : Project Origin

JustMed
 Share

Recommended Posts

FEAR 2: Project Origin reprezinta continuarea jocului FEAR, dezvoltat de Monolith Productions pentru PC, Xbox 360 si PS3. Cum Vivendi este detinatoarea marcii F.E.A.R., Monolith Productions au denumit noul joc Project Origin, dupa preluarea lor de catre Warner Brothers Interactive.

Noul erou al jocului se chema Michael Becket, un militar Delta Force, care va primi in urma unei operatii, puteri telepatice asemanatoare cu ale misteriosului Point Man din FEAR. Cum Alma este in momentul de fata in libertate, ceea ce nu poate insemna decat lucruri rele, lupta se muta din facilitatatea ATC in ruinele orasului Auburn, distrus de explozia ce a incheiat si primul joc FEAR. Se pare ca micuta Alma va comanda o varietate mai mare de soldati, care vor fi cu mult mai "rasariti" decat cei care si-au facut datoria de clone in FEAR.

FEAR 2: Project Origin foloseste motorul grafic Jupiter EX, dezvoltat de subsidiara Monolith, Lithtech.

Trailer FEAR 2 : Project Origin

Am vazut in magazin oferta de 15 Euro la jocul asta (Pentru Xbox) . E prea tare pentru pretzul asta , dar presupun ca e atat de ieftin pentru ca va aparea F.3.A.R , oricum ala va dezamagi, va fi CoOp.. nu mai e asa de horror cand ai 5-6 camarazi langa tine.

Parerea mea ca jocul este absolut genial, acuma depinde si F.3.A.R. cum o sa fie, anyway FEAR 2 e chiar horror mai ales daca joci noaptea cu niste boxe cu surround bine aranjate in camera si volum mare :). Eu am terminat jocul si este foarte captivant, recunosc ca m-am speriat putin la faza cu scoala(este chiar la inceputul demo-ului).. acolo e super tare :-S. Oricum il recomand pentru aia care nu sunt slabi de inima :)).

F.E.A.R. este in mod special cunoscut (dupa parerea mea) din cauza scenelor din timpul jocului care te sperie si te impresioneaza.Dar daca as sta sa ma gandesc nitel... pana la urma ce nu pot Warner Brothers sa faca? Filme? Au facut o gramada. Jocuri?La fel. Desene?De cand ma stiu pe lume.

Impresionant joc.Play it!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.