Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] Dragon (Former Twinkle/Chaos)

Dragon
 Share

Recommended Posts

Te descurci destul de bine si pot spune ca sunt destul de placute ochiului.

Ai integrat destul de bine acel Susano. Se poate observa asta in prima parte si aici ma refer la partea colora. Acele texturi au ajutat mult si au oferit o imagine destul de complexa. Bratul stang este putin vizibil si nu strica o integrare mult mai sigura. Dar acolo ai unit destul de bine textura cu acel render (Susano). Vorbesc si eu ... O sa-ti ofer +1 mai tarziu sau maine. Mult succes! :D

Printre singurii de pe aceasta comunitate ce stiu sa aplice corect "Blending Options"-urile pe text, felicitari pentru acest lucru.

// BRAVO

Încearcă și alt tip de bordură, ceva mai puțin sharpen, pe la 40%, puțin mai mică luminozitatea mergea la imaginile ăstea 206.png 202.png , nu am mai lucrat de mult in PS, dar mai știu cate ceva, dacă vrei te pot ajuta cu anumite chestii, @@Dragon,

M-a atras de la inceput stilul tau si am inceput sa ma dezvolt si eu pe aceasta parte, te consider un geniu al Photoshop-ului prin stilul tau aparte si prin skill-urile tale dezvoltate.

Te afli pe lista celor mai apreciati designeri de pe serveri (ai mei), felicitari si tine-o tot asa.

// BEST

Mai ai de lucrat destul de mult, parerea mea, urmeaza niste turoriale pentru font / blur, incearca sa adaugi niste Hue Saturation in combinatie cu blur ( recomand un blur mai slab pentru cele mai inchise ).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.