Jump to content

Portofoliu - DreQusoR

KeNNyAdv
 Share

Recommended Posts

@@DreQusoR,Faine, dar cand aduci creeatii, adu mai multe... Nu numai 1, nu stiu, 5-10 asa, si cum ai facut blur asa? Vreau si eu sa invat =]]

Multumesc, daca ti-a placut lasa un +1, le fac cand am timp si nu fac cate 10....

Esti bun prietene! GG, continua tot asa!

Frumos portofoliu, mai ai putin de lucrat, dar e okey!

PS: Habar n-am sa lucrez, dar vad ce e bine si ce nu!

Ciudat sistemul " quote " si foarte urat. Am scris degeaba si s-a pus doar quote-ul. De ce trebuie sa ma bage in alta pagina si nu sa se adauge acolo unde doresc eu? In fine.

Evita textul si asta doar pentru inceput. Cu timpul incearca sa-l perfectionezi cu ajutorul unor tutoriale. Observ ca adaugi brush-uri si nu au legatura cu stockul. Incearca sa-l eviti sau sa-l folosesti cu " Color Dodge ". Acea rama (stroke, border sau cum vrei sa ii zici) este prea mare, vizibila si transparenta. Incearca sa o lasi cu " Width " setat pe 1 px si cred ca o sa iasa ceva mai dragut. Lucrezi destul de curat, ai un blur interesant si nu incarci aiurea un stock. Succes!

5wy9CKC.pngFont please? La principal, quote/mention please.

Salut! Eu l-am facut. Amateur Dirty este fontul cerut de tine, iar al doilea este asemanator.

Amateur Dirty: https://www.solidfiles.com/v/Qkdj3X2zaKV88

Base 02: https://www.solidfiles.com/v/2ZGp5N2Bwa88Q

Edited by Psk

Cum scrie si in regulament, trebuie postate minim 3-4 lucrari per post. Nu mai posta cate 1 lucrare.

Lucrezi bine, dar ai probleme cu textul, pentru inceput cum ti-au spus toti, incearca sa nu il mai pui.

Edit: xeaGT4f.png, seteaza-ti textul principal pe Smooth, adica cel mare, iar pe cel secundar "B-ZONE MEMBER" pune-l pe None si nu mai pune gradient pe texte secundare.

Aici vad ca ai pus stroke negru, dar si alb pe soft light, mai bine pui cate 1, si asa, la forumul B-Zone-ului exista deja 1 chenar in jurul avatarului asa ca nu stiu de ce se mai pune stroke negru de 1 px, borderele arata mai bine.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Edited by Alphadores

Sunt frumoase, dar la cele cu efect bass sau ce efect ai băgat tu acolo, încearcă să le pui în after effects, ies mult mai bune.

Rama e prea iesit prin afara,puteai sa pui px mai putini..

Daca pui un text,pune-l calumea,asta nu se poate numi text.

Ciudat sistemul " quote " si foarte urat. Am scris degeaba si s-a pus doar quote-ul. De ce trebuie sa ma bage in alta pagina si nu sa se adauge acolo unde doresc eu? In fine.

Evita textul si asta doar pentru inceput. Cu timpul incearca sa-l perfectionezi cu ajutorul unor tutoriale. Observ ca adaugi brush-uri si nu au legatura cu stockul. Incearca sa-l eviti sau sa-l folosesti cu " Color Dodge ". Acea rama (stroke, border sau cum vrei sa ii zici) este prea mare, vizibila si transparenta. Incearca sa o lasi cu " Width " setat pe 1 px si cred ca o sa iasa ceva mai dragut. Lucrezi destul de curat, ai un blur interesant si nu incarci aiurea un stock. Succes!

Salut! Eu l-am facut. Amateur Dirty este fontul cerut de tine, iar al doilea este asemanator.

Amateur Dirty: https://www.solidfiles.com/v/Qkdj3X2zaKV88

Base 02: https://www.solidfiles.com/v/2ZGp5N2Bwa88Q

Voi incerca, multumesc!

Cum scrie si in regulament, trebuie postate minim 3-4 lucrari per post. Nu mai posta cate 1 lucrare.

Lucrezi bine, dar ai probleme cu textul, pentru inceput cum ti-au spus toti, incearca sa nu il mai pui.

Edit: xeaGT4f.png, seteaza-ti textul principal pe Smooth, adica cel mare, iar pe cel secundar "B-ZONE MEMBER" pune-l pe None si nu mai pune gradient pe texte secundare.

Aici vad ca ai pus stroke negru, dar si alb pe soft light, mai bine pui cate 1, si asa, la forumul B-Zone-ului exista deja 1 chenar in jurul avatarului asa ca nu stiu de ce se mai pune stroke negru de 1 px, borderele arata mai bine.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Ok, n-o sa mai pun, dar nu-l mai fac inc ao data deja.

Sunt frumoase, dar la cele cu efect bass sau ce efect ai băgat tu acolo, încearcă să le pui în after effects, ies mult mai bune.

Multumesc!

Frumos, felicitarii pentru postare.

Multumesc!

Rama e prea iesit prin afara,puteai sa pui px mai putini..

Daca pui un text,pune-l calumea,asta nu se poate numi text.

Pai.. Pana la urma le fac sa-mi placa mie, si daca-mi place mie il pun aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.