Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Cerere - Korom - Avatar

Aweles
 Share

Recommended Posts

• Nick: Korom

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar.

Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : N-am

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/kdd00

Tema (In caz ca nu exista o imagine): Nelson Mondialu.

Text: Korom

Dimensiuni: 150x300

Alte precizari:Sa fie facuta poza in After Effects,sa aiba varianta Twitch [Exact cum este acum poza mea de la Profil],asta e mai important,in rest adaugati ce stiti mai bine,Cine nu respecta ce am spus va primi REPORT!

Edited by Korom

GYGLGay.jpg

http://i.imgur.com/GYGLGay.jpg

Edit: Te rog sa eviti aceste basini de cacat si sa-ti faci singur ceea ce doresti. Folosesc doar Adobe Photoshop CS6. Nu stau sa-mi incarc bibilica cu alte programe sau sa invat alte lucruri. Fiecare realizeaza ce poate, ce vrea, ce cunoaste si ce are chef. Nu toti atingem perfectul si nu toti stim sa-l aplicam.

Alt post cu " ai report ". :)) Hai ca esti amuzant cu aceasta prostie pe care o oferi. Ai auzit pana acum vorba asta " ai mintea imbacsita "? La tine vorbim de prostie, lipsa de obraz, copilarie si mult, chiar foarte mult excrement.
Ai doar 16 ani, nu? Ai multe de invatat si sper sa primesti maturitatea necesara. Ai mare nevoie de ea si nu doar de ea. O seara placuta!

Edited by Psk

Ai report.Am specificat Clar ce vreau sa fie adaugat si ce nu, Am spus sa aiba Effectu Twitch care se gaseste in After Effects.

Twitch Effect nu se găsește în AE, Twitch este un plugin.

Poate că nu toți dețin o configurație care să suporte C4D, AE, Sony Vegas etc.

Ai la semnătură "Design", de ce nu îți faci tu propriul avatar?

korom.png

Edited by Dragon

@@Korom,

Dragul meu, dupa cum vezi sectiunea se numeste "Photoshop", avem voie sa raspundem la o cerere cu o creatie facuta in "Adobe Photoshop", daca cineva stie sa lucreze poate sa iti faca in AE, dar dupa comportamentul de care ai dat dovada in acest post, nu cred ca mai ai vreo sansa sa se chinuie cineva pentru un astfel de om. Adica, membrul de mai sus s-a chinuit sa iti faca tie un avatar si tu incepi sa ameninti cu "report"?

Poftim si lucrarea mea, sper ca esti multumit.

CBcSu4W.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.