Overkreig Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 La primele lucrari sunt 2 creatii cu dimensiuni mai mari, asta nu inseamna ca le-am redimensionat si nu am facut bine, le-am lasat asa, iar la restul avatarelor sunt 150 x 300 dimensiune perfecta pentru avatare in general, la logo-uri si semnatura din nou sunt perfecte, daca 2 imagini nu le-am redimensionat asta nu inseamna ca mai am mult de lucrat, sa fie CLAR pentru fiecare. Despre logo-uri desigur ca am pus doar un text dar am avut grija sa arate cat de cat bine, acele logo-uri le-am luat de pe o comunitate inchisa pentru ca mi-au placut foarte mult si am zis sa le aduc si aici, pe viitor o sa le fac eu, nu o sa pun doar un simplu text. Legat de faza cu tutorialele desigur ca ma uit nu ma cred un designer bun nu stiu ce, sunt la inceput si mai am multe de invatat m-am uitat la un tutorial inainte sa deschid acest portofoliu in care eram mai praf inainte, la texte puneam tot ce se putea din blending options, stroke, color overlay, shadow, contur etc. nu stiam de font-uri, si ce tine de personalizarea textului sa zic asa (soft light, normal, lighten, difference etc.) Ca, sa nu sara in evidenta cuvantul CLAR pana citesti, sa crezi ca te-am insultat, scriu asa. Multumesc ca nu ai jignit munca mea si iti multumesc ca imi oferi sfaturi, Mă poţi contacta oricând, dacă ai nevoie de ceva. Am mai observat acum ceva, oricum sunt mai multe de zis, dar încearcă să foloseşti textul secundar wendy, visitors, 03b pe un size mic şi none, stroke pe center, 2px, negru. Îţi poţi îmbunătăţii stilul prin mai multă muncă. Baftă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morata Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Frumos, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuZiMu47 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Sunt destul de drăguțe, cu siguranță te vei perfecționa cu timpu'. Felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChestoruL Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Sunt destul de drăguțe, cu siguranță te vei perfecționa cu timpu'. Felicitări pentru munca depusă! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChestoruL Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Nu am mai avut timp destul sa mai postez creatii, dar uite ca vin cu ceva nou. Urmatoarele creatii le postez dupa aproximativ 2 saptamani de acum, din motivul ca plec la bunici si la reintoarcere o sa aduc fotografii pentru voi, sa aveti o vacanta placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Milijic Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 felicitari , pentru munca depusa felicitari , pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Nicolas Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts