Manilla Maniacs Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Salut. Am si eu nevoie de acest text. Multumesc anticipat. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Sectiunea "Resources" nu este acolo degeaba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 @, darwin, font : DS Narrow, iar - BKL OWNER-, font : 04b03. Dar vorba lui Cannot, exista resources pe degeaba? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 si : Este si este fix degeaba. Sunt sapte pagini si toate fara logica. Toate sufera de " lipsa de organizare ". De ce exista topic-uri de tipul " [Cerere] - Text (exemplu). " in sectiunea Resources si in sectiunea Help? Sunt sectiuni diferite sau identice? De ce nu exista o regula pentru titluri si fiecare alege ce titlu doreste? Sectiunea " Resources " trebuie sa contina doar resurse oferite de playeri si sectiunea " Help " trebuie sa contina doar probleme legate de Photoshop, diferite necesitati etc. Fiecare posteaza dupa propriul model. Nu se respecta modelul din regulament. Sectiunea " Resources " trebuie sa fie doar cu resurse, nu cu cereri si nevoi. De ce se accepta acele topicuri care nu respecta regulamentul, titlul si modelul de postare? Pauza, pauza. Deschid un topic, va ofer 30 de fonturi, 20 de texturi si respect un model de postare (cand o sa fie facut unul cum trebuie). Va ofer date, informatii, poze despre acele fonturi, texturi si automat o sa fie ceva interesant, lumea o sa intre si o sa caute in sectiunea " Resources ". Dar cand vezi titluri doar de tip " cerere " ... Te cred si eu. a postat unde trebuie. Asta daca analizam situatia cum trebuie si alegem varianta logica. Nu se implica nimeni si se accepta multe lucruri fara rost. Observ ca sunt 9 designeri si majoritatea au 15-16 ani. Sper ca am punctat bine si nu se ataca nimeni. Este doar realitatea. Mai multa implicare si mai putina superficialitate. Toti suntem egali si suntem liberi la criticat. O zi placuta! Model de postare (Resources): 1. Nick: Schimbare. 2. Resursa: Font " Georgia ". 3. Poze: Aici se adauga o imagine cu respectivul font. Asa stim ce descarcam si nu stam sa descarcam aiurea. Nu stam sa descarcam 50 de font-uri si doar cateva dragute. 4. Alte precizari: Schimbare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 @@Psk,și dacă majoritatea designerilor au vârsta cuprinsă între 15-16 ani care ar fi problema ta? topic closed ai grijă unde postezi altă dată Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts