Jump to content

[Problema] mi se inchide PC

Share

Recommended Posts

Nume: Dany

Varsta: 15 ani

Ce problma ai?: Deci, sunt pe PC, umblu ce umblu, si dupa un timp mi se inchide PC deodata, ce pot face? :((

O scurta descriere a situatiei: Mi se inchide PC dupa minim 30min.

Screenshot: nu am cum sa fac ss.

Ce versiune de windows ai: Service pack 3 - Version 2002

Bagă Windows Xp Sp 2 !

reply de reply...ce legatura are win? :|

Sn00py daca ai reformatat harddiskul si face la fel,e o problema hardware : procesor / ventilator

Am avut si eu acceas problema incearca sa cureti Coolerul , si ventilatoarele din el si va merge ... deoarece se aduna praful si incetineste sa se raceasca Bafta la mine a mers !!!

Sursa problema :

1. Virusi.

2. Sursa.

3. Componente PC.

Si eu am avut probl. asta, de la sursa, era prea mica, adica puterea ei era prea mica si ce aveam eu in unitate consuma mult si nu facea fata, putere mica + consum mare = PC DOWN.

Vara se supra-incalzea PC-ul, ajungea si la 80+ grade cred si se oprea. Ai grija sa fie curata unitatea.

Daca unitatea este noua si ai garantie te duci la garantie cu ea si le explici la aia.

Daca aia de la garantie zic ca n-are nimica, poate sa fie de la windows, programe si ce mai ai tu pe acolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.